Rossz helyre tették a pontot a Fradi-szurkolók az óriási drapériájukon

2024. október 4. – 13:49

Másolás

Vágólapra másolva

Kitettek magukért a Ferencváros szurkolói csütörtök este a Tottenham elleni Európa-liga-mérkőzésen. Hatalmas, az egész szektort beterítő drapériávál készültek a Fradi első hazai meccsére az Európa-liga alapszakaszában. A látványos koreográfián azokat a városokat jelölték be, amelyek csapataival a Fradi megmérkőzik a sorozatban, Európa felett pedig a Fradi-sas szárnyal. Az élőképbe azonban egy kínos baki is becsúszott – írta a 444.

A Ferencváros 2025. január 23-án Frankfurtban fog játszani, csak nem abban a Frankfurtban, ami a drapérián szerepel.

A Fradi-tábor tagjai véletlenül összekeverték a Majna parti várost (Frankfurt am Main) az egykori keletnémet Frankfurttal, ami a lengyel határon, az Odera folyó mentén fekszik (Frankfurt an der Oder). A két Frankfurt között több mint 600 kilométer a távolság közúton, a futballban pedig még ennél is távolabb áll egymástól a két város.

A Fradi leendő ellenfele, az Eintracht Frankfurt (az Európa-liga két évvel ezelőtti győztese) pillanatnyilag a második helyen áll a Bundesligában, míg Frankfurt an der Oder csapata, az 1. FC Frankfurt a német hatodosztályban szerénykedik csak. Ellenük valószínűleg több esélye lenne a Fradinak a győzelemre.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!