Kósa Lajos is fogyókúrába kezdett, tizenöt kilót fogyott a választás óta

2024. szeptember 16. – 07:00

Másolás

Vágólapra másolva

Tizenöt kilót fogyott Kósa Lajos a Blikk szerint: a Fidesz alelnöke a bulvárlapnak azt mondta, vett egy nagy levegőt a választások után, és belevágott az edzésbe, miután háziorvosa azt mondta,

tizenöt kilót le kéne adnia ahhoz, hogy elkerülje a későbbi egészségügyi problémákat.

Kósa a magazinnak azt is elmondta, nem hangolták össze a fogyókúrát Orbán Viktorral, de örömmel látta, hogy „a főnök is elkezdett fogyókúrázni”. A politikus a Blikk szerint ugyanazt eszi, mint korábban, de mindenből feleannyit, ezzel párhuzamosan pedig elkezdett mozogni is: egyelőre fut és evezőpadon edz, később a tollaslabda, a fallabda, a jégkorong és a futball a cél. „Amikor elmegyek valahova, húszból huszonketten azt kérdezik tőlem, hogy halálos beteg vagyok-e. Szeretnék mindenkit megnyugtatni, semmi bajom nincs.”

Kósa arról is beszélt, nem a slim fit elérése a cél, nem való az alkatának, és „kicsit csajos” az ízlésének. Hozzátette, hogy nem Magyar Péter miatt kezdtek el fogyni a vezető fideszesek, nincs „vállalati verseny”, bár Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója is „ledobott egy tízest”.

Szeptember elején szintén a Blikk írt arról, hogy Orbán Viktor újra edz, és leadott néhány kilót, a hétvégén még Arnold Schwarzeneggert is elvitte egy konditerembe. A lap szerint a miniszterelnök kedvelt sportjához, a kettlebellhez tért vissza, de azt is elmondta, vigyáznia kell, mert jó étvágya van, a „vasszöget is megenné”.

A slim fitnek Orbán Viktor idei tusványosi beszédében üzent hadat. A miniszterelnök egy hosszabb távú, 20-25 éves nemzetstratégia vázlatát mutatta be, elismerve: az utolsó szakaszát már nem fogja tudni az ő generációja befejezni, hanem leginkább a mai húszas-harmincas korosztályra számít. Ehhez a „liberális, slim fit szerkós, latte-avokádós, mindenmentes, öntetszelgő” fiatalokkal szemben „két lábbal a valóságban álló, nemzeti érzelmű, vagány fiatalokra” van szükség a Fidesz elnöke szerint.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!