Havasi Bertalan részletesen elmagyarázta, miért törölték Orbán Viktor Facebook-oldaláról a Karmelitát megszentelő Bese Gergőről készült fotókat

2024. szeptember 8. – 17:48

Másolás

Vágólapra másolva

Letörölték Orbán Viktor magyar miniszterelnök hivatalos Facebook-oldaláról azokat a képeket, amelyeken Bese Gergő kormányközeli pap megszenteli Orbán Viktor hivatalát, a Karmelitát. Korábban a 2022-es és a 2024-es szentelésről is volt galéria a miniszterelnök Facebook-oldalán, mostanra azonban mindkettő üres – írta meg a Telex pénteken.

Szombaton, a kötcsei piknik előtt újságírók megkérdezték Orbánt, hogy miért törölték a Facebook-oldaláról a képeket, amelyre azt mondta: ezt a Facebook-oldalát kezelőktől kell megkérdezni. A miniszterelnök azt is mondta, szerinte kizárt, hogy pénteken, a dunavecsei plébános felmentésének napján törölték volna ezeket a fotókat.

Vasárnap megkérdeztük Havasi Bertalant, a miniszterelnök sajtófőnökét, hogy ha valóban törölték a Bese Gergőről készült fotókat a miniszterelnök Facebook-oldaláról, akkor ez mikor és miért történt.

Havasi Bertalan kérdésünkre azt válaszolta:

„A fotók törlésére azért került sor, mert nem ott van a helyük.”

Visszakérdeztünk, hogy mikor törölték a képeket, erre azonban már nem válaszolt.

Bese Gergő kormányközeli papról pénteken írta meg a Válasz Online, hogy melegpartikra járhatott és homoszexuális párkapcsolatot tarthatott fenn.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!