Az LMP pártigazgatója valószínűleg benézte a Trollfoci poénját az adakozó grúzokról

2024. július 1. – 13:38

Másolás

Vágólapra másolva

Az internet nagyon veszélyes hely, és mivel a nagy amerikai techcégek most már hosszú évek óta nem tudnak vele mit kezdeni, így gyakran előfordul, hogy olyan információval találkozunk, ami nem felel meg a valóságnak. Hogy ez szándékos dezinformáció, félreértés vagy éppen csak vicceskedő trollkodás, azt sokaknak nehéz elsőre megállapítani. Valószínűleg így volt ezzel Angyal Károly, az LMP pártigazgatója is, mielőtt kiposztolta volna, hogy a spanyolok ellen már a kiesési szakaszban veszítő játékosok felajánlották a teljes Eb-fizetésüket a grúz kajak-kenu szövetségnek.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ez tényleg tiszteletre méltó és derék dolog, hiszen a focisták nyilvánvalóan jóval több pénzt keresnek, mint az evezős sportolók, mégis ismerős lehetett sokaknak valahonnan ez a történet. A Trollfociról, a magyar Facebook vicces-focis mémoldaláról, ahol a szintén frissen kiesett szlovákok már a Magas-Tátrában élő mókusoknak ajánlják fel a pénzüket.

A Trollfoci cikkünk megjelenése előtt 14 órával, vagyis nem sokkal a grúz-spanyol meccs után posztolta ezt a vicces poént a Facebookra, Angyal pedig csak ma reggel fél 9-kor tette ki a posztját. Valószínűleg ő is láthatta, hogy valami nem stimmel, mert eredetileg még azt írta, hogy „ilyen is van!”, amit később átjavított „ilyen is lehet!”-re, mintha tudná, hogy valójában egy blőd baromságról van szó, de ha már kiposztolta, akkor ne vesszen már el ez a príma kis internetes kontentocska. A Trollfoci persze azóta külön jelezte, hogy a politikus csúnyán benézte a poénjukat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!