A One Direction énekese generátorra kötött tévével közvetítette az angolok Eb-meccsét a Glastonburyn

2024. július 1. – 14:54

Másolás

Vágólapra másolva

Most hétvégén tartották meg Angliában a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválját, a Glastonburyt. A fesztivál általában a koncertjei miatt kerül be a hírekbe, de most egy egészen váratlan hős is feltűnt a helyszínen: Louis Tomlinson, a One Direction énekese, aki pont nem a zenei teljesítményével érdemelte ki a közönség elismerését.

Ahogy a Buzzfeed írja, Tomlinson testvérével és barátaival kempingezik a fesztiválon, ami pont egy időre esett az angolok mindent eldöntő mérkőzésével Szlovákia ellen az Eb-n. Mivel idén úgy döntöttek a szervezők, hogy nem mutatják a meccseket a fesztivál ideje alatt kivetítőkön, sok fesztiválozó azt hihette, hogy már nem láthatja élőben az egyébként eléggé gyengélkedő angol válogatottat.

Ezt nem hagyhatta a nagy futballdrukker hírében álló Tomlinson, aki a beszámolók szerint elrohant egy helyi szupermarketbe, ahol vett egy tévét, egy generátort és a hozzá szükséges kábeleket, majd a telefonjáról megosztotta a közvetítést, így pár tucat fesztiválozóval együtt nézhették, ahogy az angolok egy utolsó utáni pillanatban ollózott góllal hosszabbításra mentik a meccset, amit aztán nagy nehezen meg is nyertek a papíron jóval gyengébb szlovákok ellen.

Tomlinson egyébként később azt is elárulta, hogy végül nem is egy, hanem két tévét kellett vennie, mert az elsőnek megrepedt a képernyője, ahogy üzembe próbálták hozni. És az a legszórakoztatóbb, hogy a tévéközvetítésnek olyan gyorsan híre ment, hogy még Scott Bryan tévékritikus is posztolt róla, de azt ő sem tudta, hogy az egészért a One Direction – idén a Szigeten is fellépő – tagja a felelős.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!