Megjelent a Sziget első fellépőinek listája: jön a One Directionből ismert Louis Tomlinson is

2023. december 12. – 10:41

Megjelent a Sziget első fellépőinek listája: jön a One Directionből ismert Louis Tomlinson is
Louis Tomlinson – Fotó: Chiaki Nozu / WireImage / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

Megjelent a jövő nyári Sziget Fesztivál első lineupja, amely alapján jön a One Directionből ismert Louis Tomlinson, de ott lesz Ritchie Hawtin kanadai DJ, Sam Smith és Stormzy is, derült ki a fesztivál hivatalos Facebook-oldaláról. Első körben negyven fellépő nevét jelentették be, a fentieken kívül jön még Fred Again, Martin Garrix és a Big Thief is. „Az eddigi korai jegyeladásokból azt látjuk, hogy hatalmas az érdeklődés a 2024-es fesztiválra. Jövőre ugyanúgy jelen lesznek a Szigeten a nagy világsztárok, az aktuális előadók és frissen felfedezett, kurrens zenei különlegességek” – idézte Kádár Tamás főszervezőt az MTI-hez eljuttatott közlemény.


Érkezik Aurora Aksnes, azaz Aurora: az énekes Runaway című dalát csak a Youtube-on eddig 600 millióan töltötték le. Becky Hill brit énekes-dalszerző az eddigi egyetlen brit The Voice-versenyző, aki brit kislemezlista élére került. 2022-ben két Brit Awards-jelölést kapott, a legjobb dance-előadásért járót két egymást követő évben, 2022-ben és 2023-ban meg is nyerte.

A Sziget jövőre augusztus 7-től 12-ig tart majd, háromnapos bérleteket már lehet venni, a 21 év alattiaknak kedvezményt adnak a szervezők a bérletre, ők így 76 900 forinttól tudnak vásárolni, a teljes fesztiválbérletjegyek pedig 88 900 forintnál kezdődnek, kempingjegyeket 8150 forinttól lehet vásárolni.

Az idei Szigeten 420 ezren voltak kint, ami 30 ezerrel kevesebb, mint a tavalyi vendégszám, igaz, a fesztivál korábban hétnapos, idén pedig már csak hatnapos volt. A Sziget 2018-ban állította fel a rekordot a látogatók számában, akkor 565 ezren fesztiváloztak a Hajógyárin.

A Szigetről mint minden évben, idén is részletesen beszámoltunk, kollégáink szerint a David Guetta-koncert már David Guetta nélkül is simán működött volna, az M83 fantasztikus koncertet adott, és a végére Billie Eilish is beindult.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!