Elszabadult Molnár Áron sztárboxos kihívása, Sebestyén Balázs Ráskó Esztert küldené rá a színészre

2024. április 8. – 10:12

Másolás

Vágólapra másolva

Molnár Áron eredetileg Majkának címzett kihívását úgy dobálják egymásnak a celebek, mint a forró krumplit. Majka munkájára hivatkozva írta azt, hogy nem akar sztárbokszolni Molnárral, de maga helyett Sebestyén Balázst küldte volna ringbe, mert szerinte ő nem is igazán bírja Molnárt. Sebestyénnek esze ágában sincs bunyózni, és virtuálisan Ráskó Esztert lökte Molnár öklei elé.

Vegyük fel a fonalat. A bokszmeccsre kihívott Majka azt írta Molnárnak, hogy: „Ha akarod viszont rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged.”

Sebestyén, akinek nincs sztárboxos múltja, sem akar Molnárral verekedni, „makacs bokasüllyedése és bibis könyöke miatt.” Igaz, Molnár sem akart Sebestyénnel verekedni.

„De ha akarod rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Ráskó Eszternek hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Sokszor látom árnyékbokszolni itt a rádióban a teraszon, és ha dühös mindig lever egyet a Ferinek, aki mellette ül. Szerintem elképesztő ütőereje lehet, látva a bicepszét és Feri látleleteit. Nekem azt hiszem mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged” – folytatta Sebestyén.

Molnár is válaszolt az ügybe belekevert rádiósnak. „Aranyos vagy, de téged nem is hívtalak ki.. viszont Ráskó Eszter ellen.. megőrültél??? Azért nekem is vannak határaim” – írta egy kommentben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!