Magyar Nemzet főszerkesztője: Ha van igazi geci Magyarországon, az Magyar Péter

2024. március 25. – 16:47

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A vasárnap esti Sajtóklub végigzongorázott azokon a témákon, amikre a legjobban idegbe tudják magukat hozni a műsorvezetők: ukrajnai háború, Karácsony Gergely és természetesen Magyar Péter is felmerült, egészen pontosan olyan kontextusban, hogy mikor fog végre kifulladni ezt a jelenség.

A műsor lendületét nézve valószínűleg soha, de érdemes végighallgatni azt a részt, amikor Néző László, a Magyar Nemzet főszerkesztője a többi gondolat után egészen egyszerűen legecizi Magyart.

Teszi mindezt úgy, hogy párhuzamot von a G-nappal, amikor Simicska Lajos, Fidesz-közeli üzletember a komplett sajtónak elmondta, hogy mi a véleménye Orbán Viktor miniszterelnökről.

Néző ezzel a 2015-ös esettel indítja a mondatóját, Simicska neve nem hangzik el, hanem csak annyi, hogy egy „szánkós ember” volt az illető, aztán megy tovább:

„Na de, ha van igazi geci Magyarországon, az Magyar Péter, bocsássatok meg. Aki a feleségét meg a legjobb barátját felveszi, előre megfontolt szándékkal, hogy azt majd felhasználja, az egy geci. Az takarodjon a büdös picsába a közéletből”

– mondja, vagyis sejtjük, hogy mondja, ugyanis a műsorban a „geci” és a „büdös picsába” szavakat kisípolták, egy adott pillanatban már Bencsik András kezd el a beszélgetés közben fütyülni.

A műsort itt lehet visszanézni, ez a rész a 36. percnél indul:

Néző mondatait először a 444 szúrta ki.

Magyar Péterről írt cikkeinket itt lehet elolvasni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!