Donald Trumpnak Valentin-napon is csak AZ jár a fejében

2024. február 14. – 20:36

Donald Trumpnak Valentin-napon is csak AZ jár a fejében
Egy Trump-támogató felpimpelt autója a floridai Fort Pierce bíróságának épülete előtt 2024. február 12-én. Az exelnök bíróságon odabent épp a magánrezidenciájára csempészett titkos iratok ügyében emelt 37 rendbéli vádemelést hallgatta. Fotó: Joe Raedle/Getty Images via AFP

Másolás

Vágólapra másolva

„Ez egy Valentin-napi levél Donald Trumptól. Kedves Melania, szeretlek!”

– ezzel a február 14-én egyáltalán nem meglepő fordulattal kezdődött a republikánus elnökjelölt feliratkozóknak küldött hírlevele, ami hasonló hangvételben folytatódik:

„Az összes vádemelés, letartóztatás és boszorkányüldözés ellenére sem hagytál cserben. Mindig, mindenben támogattál. A tanácsaid, kedvességed és meleg szereteted nélkül nem lennék az, aki ma vagyok. A világon te vagy a legfontosabb, Melania. Férjedtől szeretettel, Donald J Trump.”

Azonban a feleségéhez – akit akkor csalt meg Stormy Daniel pornósztárral, amikor közös fiuk, Barron épp négy hónapos volt – intézett nyilvános szerelmi vallomás meglepő (vagyis Donald Trumpról beszélünk, szóval annyira nem meglepő) fordulattal folytatódik. Ugyanis azok, akiket megindít ez a szerelmi vallomás, és szeretnék maguk is elküldeni jókívánságaikat a volt first ladynek, egy adománygyűjtő oldalon találják magukat, melyen 20 és 3300 dollár közti kampány-hozzájárulás fejében kapnak lehetőséget a „személyre szabott üzenet”-re.

Melania Trump az utóbbi időkben kevés nyilvános szereplést vállal; háttérbe húzódását leginkább szlovén édesanyja, Amalija Knavs halálával szokták magyarázni. Trump azonban a Fox Newsnak azt nyilatkozta, hogy felesége a kampányra vissza fog térni, és „nagy szerepet fog játszani” a Fehér Ház visszafoglalására irányuló törekvéseiben. Ahogy a politikus megfogalmazta: „Úgy gondolom, hogy az aktivitás szempontjából nagyon aktív lesz.”

Az biztos, hogy matuzsálemi korú főszereplői ellenére – vagy pont épp az ő botladozásaiknak köszönhetően – a 2024-es elnökválasztási kampány meglehetősen mozgalmasnak ígérkezik. A közpolitikai témáktól a közvélemény-kutatásokig mindenre kitérő beharangozónkat itt olvashatják.

(via Guardian)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!