Szoboszlai új, egész mellkasos tetkót csináltatott

2024. február 6. – 09:41

Másolás

Vágólapra másolva

Új tetoválással büszkélkedhet a Liverpool középpályása. Az egész mellkasát elfoglaló alkotásról Törőcsik Dániel tetoválóművész osztott meg képeket az Instagram-oldalán.

A tetováláson egy világtérkép, különböző számok és egy csomó más – Szoboszlai számára biztosan nagy jelentőséggel bíró – ábra mellett szerepelnek a balance (egyensúly) és a faith (hit) szavak is, valamint az, hogy impossible (lehetetlen), ami a betűtípusok alapján akár szójáték is lehet („I'm possible”, azaz „Lehetséges vagyok”). A tetoválás részleteit itt lehet böngészni:

„Mozgalmas napok voltak! Erőltetett menet volt, de le a kalappal előtted!” – írta a tetoválóművész a posztban.

Szoboszlai egyébként 15 évesen varratta magára az egykori Liverpool-legenda, Steven Gerrard szavait: „A tehetség isteni áldás, de hihetetlen akarat és alázat nélkül mit sem ér.” Édesapja elmondása szerint amikor „a szerződések elkészítésekor megkérdezték tőle, mi van a bal alkarjára írva, kikerekedett szemekkel néztek rá a válasz után. Lehidaltak, mondjuk így.”

Ez volt a focista első tetoválása, tavaly nyáron egy interjúban elárulta: mivel az apjának is volt, ő is szeretett volna már 16 évesen tetoválást, az apja viszont ellenkezett, majd egy feltételhez szabta. Ha a salzburgi akadémián a legjobb lesz egy futóteszten, akkor csináltathat egyet. Ekkor varratta az alkarjára a Gerrard-idézetet.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!