Csodálatosan érzem magam – üzeni a mennyországból a magát Zámbó Jimmynek kiadó mesterséges intelligencia a Ripost kitalált interjújában

2024. január 22. – 11:17

Másolás

Vágólapra másolva

Vannak dolgok, amikhez egész egyszerűen felesleges bármiféle kommentárt fűzni. Klasszikusan ilyen az is, hogy a Ripost a mesterséges intelligencia segítségével hétfőn „mennybéli interjút” közölt a 23 éve halott Zámbó Jimmyvel, „természetesen mindezt a legnagyobb tisztelettel, ügyelve arra, hogy ne sértsék meg a Király emlékét és szerettei érzéseit”.

Az „interjúban” első körben természetesen boldog születésnapot kívánnak a január 20-án született Jimmynek, amire a magát kényszerűségből neki kiadó mesterséges intelligencia (nem derült ki, hogy melyik modell, de 99 százalék, hogy a ChatGPT ingyenes verziójáról van szó, ebben az esetben a GPT 3.5) azt válaszolja, hogy „nagyon különleges érzés, hogy ma itt lehetek veletek!”.

Utána elmondja, hogy csodálatosan érzi magát a mennyországban, ahol minden tele van békével és harmóniával, és ahol minden a szeretetről és az örömről szól. Nincsenek fájdalmak vagy nehézségek, és persze „ott is zenélhet, ami mindig is a lelke része volt”. Mint kiderült, azok a pillanatok a legemlékezetesebbek, amikor „együtt zenélhet más kiváló zenészekkel, akik már ott vannak mellette”.

„Szeretetteljesen üzenem mindenkinek, hogy az élet rövid, ezért éljék meg minden pillanatát! Szeressék egymást, és érezzék meg a zene varázsát mindennapjaikban” – üzeni Zámbó Jimmy rajongóinak a mesterséges intelligencia, egyben azt tanácsolja nekik a zenész nevében, hogy „mindig maradjanak hűek önmagukhoz, a zenéhez és a szeretethez”. Az interjú végén aztán még azt is megköszöni, hogy ennyi év elteltével is gondolnak rá. A sajtótörténeti interjút ide kattintva lehet elolvasni, ha pedig valaki visszatérne a valóságba, olvassa el kritikánkat az énekes életéről készült sorozatról.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!