Pityke őrmester vigyáz rá, hogy Kern András ne parkoljon többé tilosban a pékség elé

2023. november 22. – 16:01

Másolás

Vágólapra másolva

A Margit körúti „Kern” pékség előtti hirdetőoszlopra felkerült Pityke őrmester, aki ezentúl szemmel tarthatja Kern Andrást, hogy ne parkoljon szokása szerint tilosban, erről közölt fotót posztjában az elkövető 0036mark:

Pityke őrmester mindenre elszánt rendőr módjára deríti fel a bűnügyeket, fogja el a szélhámosokat, írták az 1980-as rajzfilmsorozat ismertetőjében. Pitykének Kern András kölcsönözte a hangját, így most – ha kell – rászólhat magára: Nem parkolunk a zebrán felhajtva a gyalogosok közé!

Mit tehetnénk ehhez hozzá mást, mint: „Marcipán fiam, szirénázz!”

A budapesti alkotó magyar és külföldi rajzfilmfigurákat ragasztgat főleg budapesti helyszínekre, Frakk, Viziók, Kukori, Mézgáék, Mekk Elek, a Nagy Hohohoo, és Lusta Dick mellett szerepelnek nála a Kengyelfutó Gyalogkakukk farkasa, Csubakka, ET, és a Jamie és a csodalámpa szereplői is.

A névtelenségbe burkolódzó művészt néha elkapja a hév, négyet-ötöt vagy akár tízet is ragaszt egyszerre, de néha csak éppen van nála valami rajz, kiszúr egy jó szpotot és már ragaszt is.

Kern András színész jól dokumentált módon az elmúlt időszakban viszonylag gyakran felparkolt a Margit körút budai hídfőjénél a járdára egy pékség mellett. „Sehol nem lehet megállni és ez elég nagy hülyeség” – reagált Kern, aki a parkolási vétségnél csak azt sajnálja jobban, hogy erről valaki fényképet is készített, amely bejárta a sajtót.

„Úgy kérem, ne jelentsenek mindig fel. Én kifizetem a büntetéseket, értem én, tudom, nem fogok ott parkolni, de feljelenteni? Az olyan ronda dolog” – mondta a színész.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!