Szabálysértési eljárás indult Kern András járdás parkolásai miatt

2023. október 21. – 11:33

Másolás

Vágólapra másolva

Kern András színész jól dokumentált módon az elmúlt időszakban viszonylag gyakran felparkolt a Margit körút budai hídfőjénél a járdára egy pékség mellett, legutóbb most csütörtök tett így, ami után a rendőrség is felfigyelt az esetre. Legalábbis a Metropol azt a választ kapta a II. Kerületi Rendőrkapitányságától, hogy szabálytalan parkolás ügyében szabálysértési eljárást indítottak.

Az eset után Őrsi Gergely, a kerület polgármestere is reagált: egyrészt nem tesz eleget Kern kérésének, miszerint parkolót szeretne a pékséghez, sőt, már nem csak azt tervezi, hogy virágládákat helyeznek ki oda, hanem „komplexebb zöldítést” végeznek a pékség előtt, „így ott új zöldterület jöhet létre úgy, hogy arányaiban csökken a mostani beton- és kőburkolat. Ezzel kapcsolatban november elején közösségi egyeztetésre hívjuk az ott élőket.”

„A parkolással kapcsolatban csak megismételni tudom a véleményem. A szabályok mindenkire vonatkoznak, és hírességektől, közszereplőktől elvárható a példamutatás” – zárta Őrsi.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!