Látta már Orbánt, Pintért és Szijjártót nindzsaként? A miniszterelnök bemutatta a nindzsakormányt

2023. november 21. – 19:11

Másolás

Vágólapra másolva

Orbán Viktor TikTok-oldalával kapcsolatban már megszokhattuk, hogy időnként a megszokott politikustartalmaktól elég elrugaszkodott videókat lő ki a világhálóra. Nemrég például Star-Wars szereplőkként ollózták össze a kormánytagokat – most is hasonló, de ennél még nagyobb agymenést posztolt a miniszterelnök.

Az egész onnan indul, hogy Orbán a Fidesz tisztújításán – amiről itt írtunk – nemrég kijelentette, hogy a kormánya egy „nindzsakormány”, és erre is húzták fel a TikTok-csatornájának üzemeltetői az új videóját, amelyben a mesterséges intelligencia segítségével maszkírozták át a kormánytagokat nindzsává.

A csatorna új videója még a sokat látott szerkesztőségünk tagjait is heves vitákba taszította. A képek sántítanak itt-ott egy kicsit, erősen szépítik a kormány tagjait. Az AI ráncokat tüntet el, kilókat farag le, kicsit dúsítja a frizurákat, ez alapján pedig egyesekről nehéz megmondani, hogy pontosan kicsodák.

Ennek eredményeképpen

Rogán Antal sokkal inkább hasonlít Volodimir Zelenszkijre, mint önmagára, Gulyás Gergely csak a szemüvege miatt ismerhető fel, Varga Mihály és Pintér Sándor pedig testvéreknek is elmehetnének.

Így festenének a kormánytagok nindzsaként a mesterséges intelligencia szerint: Orbán Viktor, Lázár János, Szijjártó Péter, Pintér Sándor, Szalay-Bobrovniczky Alexandra és Rogán Antal – Fotó: TikTok Így festenének a kormánytagok nindzsaként a mesterséges intelligencia szerint: Orbán Viktor, Lázár János, Szijjártó Péter, Pintér Sándor, Szalay-Bobrovniczky Alexandra és Rogán Antal – Fotó: TikTok
Így festenének a kormánytagok nindzsaként a mesterséges intelligencia szerint: Orbán Viktor, Lázár János, Szijjártó Péter, Pintér Sándor, Szalay-Bobrovniczky Alexandra és Rogán Antal – Fotó: TikTok

Nagy Mártont és Navracsics Tibort a mesterséges intelligencia már át sem öltöztette nindzsajelmezbe, így őket betudhatjuk a nindzsasztori külföldi szereplőinek, akiken keresztül a néző megkaphatja az expozíciót.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!