NER Wars Orbán TikTokján: Han „Szijjártó” Solo és Varga Leia hercegnő közös gyereke lett Kylo „Alex Soros” Ren

2023. november 7. – 00:12

Másolás

Vágólapra másolva

Még mindig óriási fordulatszámon pörög Orbán Viktor TikTok-csatornája, ezúttal egy Star Wars-os videóval jelentkezett, amelyben október 23-i beszédének szabadságszeretetről szóló részét vágták rá a film zenéjére.

A videónak képe is van, amin több különböző Star Wars-trilógia karaktereit ollózták össze – amelyeket egyébként generációk választanak el egymástól. Az eredeti szereplők képeit fideszes politikusokra és politikai ellenségeikre cserélték, így a kormányoldal testesíti meg a filmbeli lázadókat, az EU és a Soros család pedig a Birodalmat és a sötét oldalt.

Egy, saját bevallása szerint „a Star Warst az egészségesnél kicsit jobban kedvelő” kollégánk gyorselemzése alapján rengeteg kérdés felmerülhet bennünk a kép láttán:

Orbán Viktor fejét Luke Skywalkerre szerkesztették rá, Varga Judit Leia Organa, Szijjártó Péter pedig Han Solo lett, míg

Orbán Balázsnak valamiért az ewok szerep jutott.

A sötét oldalon eközben ott van Soros György Darth Vaderként, fia, Alexander Soros pedig valószínűleg Kylo Renként jelenik meg, míg Ursula von der Leyen lett Palpatine császár.

Ebből viszont az következik, hogy durván összekavarodtak a szálak a Csillagok háborúja NER-változatában, már ha a felállást megfeleltetjük az eredeti történetnek:

Varga Judit hercegnő és Han „Szijjártó Péter” Solo közös gyereke Kylo „Alex Soros” Ren, miközben Soros Vader Skywalker Viktor és Judit hercegnő apja.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!