Még sosem volt ennyire aktuális Győzike nagyon kígyója, mint most

2023. november 16. – 14:57

Másolás

Vágólapra másolva

Az ország Győzikéje már többször is rácsodálkozott arra, hogy miért is nem tud ő kilépni a győzikeségből, és hogyan nem képes leszakadni róla a bulvár (vagy fordítva), miközben ő már 49 éves, köze van egy alapítványhoz is, ráadásul a politikához is próbál közel kerülni a Fidesz oldaláról.

A megfejtéshez nem kell túl sokat keresgélni, elég csak benézni a TV2-re, ahol a Párharc c. műsorban szerepel Gáspár Győző és felesége, Gáspár Bea. Na, és innen hozott egy remek jelenetet nemrég a 24.hu, amiben Győzikének az volt a feladata, hogy a szájába vegyen egy kígyót.

Na mármost Gáspár Győző és a kígyók nyilvánosan ismerhető viszonya egészen messziről, 2008-tól datálódik, ekkor szerepelt ugyanis az RTL-en vetített Celeb vagyok, ments ki innen! c. műsorban. Ennek a lényege az volt, hogy az odautazó celebeknek mindenféle undorító, szokatlan, kellemetlen feladatot meg kellett csinálni a dzsungelben. Itt több ízben kellett kapcsolatba kerülnie kígyókkal, az egyik ilyen helyzetből (videó itt) született az „ez nagyon kígyó” szállóige, amiből még csengőhang is lett, a másik meg itt látható:

Ezek ismeretében sikerült véghez vinnie az alábbi fotón látható jelenet folytatását, a videó ide kattintva elérhető.

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!