Tóth Gabi táncos párjával énekelte-táncolta el „az ő történetüket” a TV2-n

2023. november 5. – 23:10

Másolás

Vágólapra másolva

Tóth Gabi és barátja, Papp Máté Bence most léptek fel először párként. A páros a Sztárban sztár színpadán énekelte-táncolta el Tóth Gabi új számát, az Átkozott nyárt. Ez az a szám, amely arról szól, hogy elesett a szerelem, csak a magány volt a társa, mi lesz vele, istenem, hogy lesz csendes feleség, fáradt, türelem kell, és most ősszel lehunyja a szemét, hogy pihenjen.

(Akinek esetleg fogalma sincs, ki az a Tóth Gabi, ki volt a férje, mi történt a nyáron, és mi köze van ehhez az egészhez a pápának, annak ajánljuk szépirodalmi gyorstalpalónkat a témában.)

A TV2 műsorának egyik átkötőprogramjaként énekelt Tóth Gabi, majd párjával együtt táncoltak is. Az előadás végén Tóth Gabi arról beszélt, nagyon boldogok most együtt, de elmondta azt is, hogy „nagyon fájdalmas és mély volt az alkotási folyamat”. Kiderült továbbá, hogy az Átkozott nyárt nem más ihlette, mint egy 100 éves orosz népzene.

„A szöveg volt nagyon mély és nehéz, mert voltak nehéz időszakok, de annál boldogabb jelent és jövőt hozott magával”

– fogalmazott Tóth Gabi, aki egy nagy érzelmi kitárulkozásnak nevezte a dalt. Mátéval való kapcsolatáról azt mondta, „nem nagyon beszéltünk és nem nagyon mutatkoztunk az elmúlt pár hónapban” – ebben a dalban akarták megmutatni, mi történt velük, tette hozzá.

„Az üzenetünk az ezzel a dallal, hogy legyünk bátrak, merjünk szeretni”

– mondta végül Tóth Gabi.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!