Meglepte az IKEA „telefonáló fasznak” titulált ügyfelét az, amiket az ügyfélszolgálatos mondott róla

2023. október 26. – 14:41

Másolás

Vágólapra másolva

Krisztián sajnálja, hogy kirúgták az ügyfélszolgálatost, aki „telefonáló fasznak” azonosította őt a blokkon, amikor az Örs vezér téri IKEA-ba visszavitt egy 395 forintos evőeszköztartót, de az meglepte, miket mondott róla a bútorlánc volt dolgozója.

„Az viszont meglep, hogy az ügyfélszolgálatos most turnézik a médiában azzal, hogy nem is köszöntem, a terméket és a blokkot csak úgy a pultra dobtam, hogy nem mondtam semmit, hanem neki kellett kitalálni, mit szeretnék, hogy kérdezte ugyan a nevem, de nem válaszoltam neki, hogy végig beszéltem telefonon, nem figyeltem rá. Próbáltam elképzelni ezt a narratívát, de nem sikerült. Egyszerűen nem hiszem, hogy valóban lenne olyan a vásárló, aki nem köszön, nem mondja el, mit szeretne, nem kommunikál az ügyfélszolgálatossal, nem mondja meg a nevét, a terméket a pultra dobja" – mondta az rtl.hu-nak a vásárló, aki egyébként maga sem tartja elegánsnak az ügyintézés közbeni telefonálást.

Krisztián és Dominik szokatlan jelenete szombaton játszódott le, majd különösen nagy nyilvánosságot kapott, miután egyikük az rtl.hu-nak, másikuk a Balázsék című rádióműsornak nyilatkozott.

Mindenesetre az történt, hogy Krisztián egy evőeszköztartót szeretett volna visszavinni az Örs vezér téri IKEA-ba, az ügyfélszolgálaton sokat kellett várni, ezért felvett egy bejövő telefonhívást. Még mindig beszélt, amikor – elmondása szerint – váratlanul sorra került, ekkor türelmet kért a hívótól, amíg az akkor még IKEA-dolgozó Dominikkal letárgyalta, hogy mit szeretne. Csak később látta, hogy a blokkon, a vevő neve mellett az szerepelt, hogy „telefonáló fasz”.

Dominik, akit azóta az IKEA kirúgott, a Balázsék című rádióműsorban azt mondta, Krisztián nem váratlanul került sorra, hanem normál sorban állást követően”. „Annyit elvárok egy embertől, hogy legalább köszönjön, ne csak így ledobja a 395 forintos evőeszköztartóját a pultomra a blokkjával együtt, és akkor találjam ki, hogy mit szeretne” – mondta Dominik, aki szerint „nyilvánvalóan sok volt”, ahogy reagált, de azt mondta, két hete folyamatosan dolgozott, elszakadt nála a cérna.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!