„Telefonáló fasz” – azonosította be ügyfelét a blokkon az IKEA munkatársa

2023. október 22. – 13:56

Másolás

Vágólapra másolva

Szokatlan jelenet játszódott le szombaton a barátságos hangneméről híres svéd bútoráruház-láncban, az esetet az rtl.hu göngyölítette fel.

Krisztián nevű vásárlójuk egy evőeszköztartót szeretett volna visszavinni az Örs vezér téri IKEA-ba, mivel azonban az ügyfélszolgálaton sokat kellett várni, felvett egy bejövő telefonhívást. Még mindig beszélt, amikor váratlanul sorra került, ekkor türelmet kért a hívótól, amíg az áruház munkatársával letárgyalta, hogy mit szeretne, és hogyan kéri a visszatérítést.

A visszaváltás végül sikeresen lezajlott, ám amikor hazaért, és tüzetesebben megvizsgálta a visszáru-bizonylatot, a vevő megnevezésénél azt találta, hogy:

„TELEFONÁLÓ FASZ”.

Azt feltételezi, hogy az ügyintézőt talán bosszanthatta, hogy telefonnal a kezében lépett a pulthoz. Krisztián az rtl.hu-nak azt mondta, eléggé bosszankodott, ezért egy online reklamációt is elküldött az IKEA-nak, jelezve, hogy a történtek meglehetősen megváltoztatták az áruházláncról eddig kialakult pozitív képét. Az ügyfélszolgálat elnézést kért a történtekért, és egy kétfős ebédmeghívást ajánlott fel Krisztiánnak az áruház éttermében.

A kegyelemdöfés azonban csak ezután következett, az rtl.hu szerint ugyanis az éttermi utalványt Krisztián ugyanannál az ügyfélszolgálati pultnál tudta átvenni, ahol lefaszozták.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!