Timothée Chalamet egyszer kibérelt egy egész budapesti mozit, hogy a Top Gun 2-t nézze

2023. október 17. – 20:50

Timothée Chalamet egyszer kibérelt egy egész budapesti mozit, hogy a Top Gun 2-t nézze
Fotó: Ethan Miller / Getty Images / AFP Fotó: Ethan Miller / Getty Images / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Hosszú portré jelent meg a GQ-ban Timothée Chalamet-ről, és mint minden rendes magyar, ilyenkor csak és kizárólag egy dologra tudtam gondolni: azonnal rákeresni arra a kilométeres szövegben, hogy „Budapest”.

Kettő darab találat is volt. Az egyik az, hogy amikor 2020 nyarán visszajött a városba, már a koronavírus-járvány miatti korlátozások idején, hogy a Dűne első részének utóforgatásában részt vegyen, nagyjából azonnal elkapta a Covidot.

A másik találat sokkal érdekesebb: Chalamet eléggé rá volt csavarodva egy időben a Top Gun folytatására, ami annyira nem ritkaság, a bevételét nézve elég sokan így voltak a világban.

Chalamet viszont egy adott ponton kibérelt egy komplett budapesti mozit, hogy elvihesse a Dűne második részének stábját, és megnézesse velük a filmet.

A színész a cikk szerint a saját zsebéből fizette a mozit, székenként két dollárnyi, azaz nagyjából 700 forintnyi összeget hagyott ott. Az sajnos nem derül ki, hogy melyik mozi volt az, mert ha tényleg ennyi pénzért lehet filmszínházat bérelni Budapesten, akkor vagy sikerült Timothée Chalamet-nek egy féreglyukat találni 2002-be, hogy az akkori jegyárakkal működjön, vagy valaki valahol piszok jól tudott egyezkedni.

A cikkben egyébként arról is beszél, hogyan készül arra, hogy eljátssza Bob Dylant egy életrajzi filmben, hogyan készült a Wonka-musicalre, és mit mondott neki Tom Cruise, annak a filmnek a főszereplője és producere, amit már nyolcszor látott, és szerinte az egyik legjobb a világon.

A Dűne második része eredetileg idén októberben jött volna a mozikba, de a szórakoztatóipari sztrájkok miatt jövőre tolták a premiert.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!