Valamiért Bohár Dániel mond beszédet a bicskei október 23-i ünnepségen

2023. október 16. – 11:54

Másolás

Vágólapra másolva

Érdekes előadót választott a Bicskei Önkormányzat az október 23-i ünnepségre: az ünnepi beszédet Bohár Dániel megafonos véleményvezér mondja majd el. A fideszes influenszervilág sztárriportere a Szent László Általános Iskola és a Bicskei Fesztivál Fúvózenekar kíséretében szerepel majd az ünnepségen.

Bohár Dánielt onnan lehet ismerni, hogy a magát pártpolitikától függetlennek nevező Megafon tagja, politikai hirdetések kategóriájában például a 2022-es választásoknál rá költötték a legtöbb pénzt a közösségi médiában. Legutóbb azzal ment nagyot, hogy Facebookon azt magyarázta, miről is szól valójában az akkumulátorgyár elleni tiltakozás, kik állnak a megmozdulások mögött (természetesen SOROS).

Bicske tavaly sem aprózta el az október 23-i ünnepségeket, akkor Németh Balázs, egykori közmédiás sztárműsorvezető, majd a budapesti atlétikai világbajnokságot szervező cég vezérigazgatója mondott ünnepi beszédet. Bicskén egyébként hagyomány lehet a médiaszemélyiségek szerepeltetése az október 23-i ünnepségen, 2018-ban például Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője és a Hír TV kedvenc megmondóembere volt a meghívott.

Megkérdeztük a bicskei önkormányzatot, hogy miért pont Bohár Dánielre esett a választásuk, ha válaszolnak, megírjuk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!