Na, ki a magyar családpolitika legújabb szövetségese? Igen, a 11 gyerekes Elon Musk

2023. szeptember 26. – 09:05

Másolás

Vágólapra másolva

A Budapesti Demográfiai Csúcsra sajnos nem tudott eljönni Elon Musk, de nem baj, mert Novák Katalin elment hozzá Austinba, hogy együtt megállapítsák: a gyermekvállalás fogja megmenteni a világot. A magyar államfő Facebook-posztjából kiderül, hogy a Tesla-gyárban találkozott a világ leggazdagabb emberével, a Twitterből lett X-mágussal, aki az utóbbi években a jobboldal kedvence lett, bár az életmódja nem éppen konzervatív, nem is házas, és nem egyszer tweetelt már hülyeségeket LSD hatása alatt.

De nem is ez a lényeg, hanem hogy Elon Musk – biztos, ami biztos alapon – a kisfiát is elvitte magával a Novákkal közös találkozóra, hogy még meggyőzőbb legyen a világmegmentő cél. Bár igazából ha mind a 11 gyerekét vitte volna, az lett volna az igazi demográfiai csúcs: felsorakozhatott volna X, Y és mondjuk a legmenőbb nevű Techno Mechanicus is.

Igen, Elon Musknak 11 gyereke van, legalább három különböző nőtől, de persze nem mindet ők hordták ki, a laza apa többször is béranyákat fogadott a babák kihordására. Musk a párkapcsolataiban sem túl vonalas egyébként, néhány éve óriási hírnek számított, amikor összejött Claire Boucher, azaz Grimes kanadai popsztárral, éltek nyitott kapcsolatban, aztán szakítottak, közben azért jöttek a közös gyerekeik X, Y, és aztán most szeptemberben kiderült, hogy megint bővült a család, mert jött Techno Mechanicus, becézve Tau.

„A gyermektelenség korunk legaggasztóbb jelensége. Elon Musk személyében egy új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában, aki ismeri és elismeri Magyarország családközpontú programját. Hosszan beszéltünk az ukrajnai háborúról is. Egyetértettünk, hogy mielőbbi tűzszünetre és tartós békére van szükség” – írta Novák a magyar családpolitika legújabb szövetségesével folytatott megbeszélése után. A kézfogásról maga Musk is posztolt röviden, egy fotóval, amihez azt írta, hogy nagyszerű megbeszélés a magyar államfővel a népesedési válságról.

Az új szövetséges tehát a techvilág élére törő, 50 felett is laza, a családról és a gyereknevelésről nem éppen hagyományosan gondolkodó Tesla-tulaj, aki amúgy pár éve azért tette át cégének főhadiszállását Texasba, mert enyhébbek voltak a koronavírus miatt bevezetett korlátozások, ami erősen érintette a pénztárcáját.

Az éppen nem derült ki, hogy szóba került-e, mit gondol Musk a házasságról, ő ugyanis nemcsak nem házas, vagyis a magyar családpolitika alapján például csokot biztos nem kapna, de van egy 19 éves transznemű gyereke is. Jó, mondjuk vele állítólag feszült a viszonya, szóval ez még talán elmegy nagy jó indulattal.

Musk egyébként pár napja Recep Tayyip Erdoğan török elnökkel is találkozott New Yorkban, akkor is vele volt X, de Erdogannak már magyarázkodnia kellett arról, hogy hol a felesége. „Külön élünk, őt én nevelem” – mondta kicsit zavartan Musk a kisfiára mutatva.

Musk egyébként gyerekkel is tud meetingelni, ezt bizonyítja Novák Katalin ma délelőtt posztolt fotója is, amin a felnőttek beszélgetnek, a gyerek játszik. Önöknél is így van, ugye?

Elon Muskról készült korábbi portrénkban még több részletet olvashat az emberről, akit egyszerre tartanak a 21. század legnagyobb látnokának és legócskább trolljának.

Ja, és ha esetleg lemaradt volna róla, itt újra elolvashatja, hogy Orbán Viktor arról beszélt a budapesti demográfiai csúcson, hogy a gyerekekért vívott csata nem zsebben dől el, Novák pedig felolvasta „a családok 12 pontját”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!