Most akkor nem szegi vagy megszegi a kenyeret Tóth Gabi?

2023. augusztus 18. – 12:29

Másolás

Vágólapra másolva

Sűrű napok vannak Tóthék mögött: az énekesnő férje, Krausz Gábor nemrég jelentette csak be, hogy egy fricskával véget ért a kapcsolatuk, Tóth Gabit a fideszes Pócs Jánosnál fotózták le táncosa, a Fircska Táncegyüttesből ismert Papp Máté Bence társaságában, quadozás közben. Az énekesnőről azóta a horvátországi Rovinjból kapott fotót a Blikk, ahol Tóthot megint Papp Máté Bencével látták.

És közben itt ez a kenyérdolog, ami feszült várakozásban tartja a bulvárolvasókat, a Tóth Gabi-rajongókat és a média egy részét, tudniillik, hogy most akkor meg fogja-e szegni a Magyar Pékszövetség Szent István napi kenyereit ünnepélyesen a Várkert Bazár előtt, vagy sem augusztus 20-án. Merthogy, amint arról a 444.hu beszámolt, a hét elején még szerepelt a neve a programban, de aztán csütörtökre már eltűnt az URL-ből is.

De ez nem maradt így sokáig, mert estére már ismét a régi, Tóth Gabi-s URL működött, benne Tóth nevével, úgy, mint előzőleg, a régi link pedig csak egy üres oldalra vitt, írta a Blikk.

Az őrületes lendülettel változó eseménysor következő eleme egyelőre ismeretlen, de úgy tudjuk, ehhez a Magyar Pékszövetségnek semmi köze nincs, mert ők csak résztvevők az eseményen. A szervezőtől, a Magyar Ízek Utcájától azt tudtuk meg, hogy ők biztosan nem kérték az esemény módosítását sehol, náluk nem változott a program.

Kerestük a honlap üzemeltetőjeként megadott Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökséget, amelyet a kormány egy 2022 őszi határozat alapján hozott létre, és amely januártól Rogán Antal hivatalához tartozik – de még nem sikerült elérnünk őket, ahogyan Tóth Gabit sem. Ha választ kapunk a szövevényes ügyre, frissítjük cikkünket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!