Tóth Gabi a Fricska együttes táncosával quadozott a fideszes Pócs Jánosnál

2023. augusztus 11. – 09:05

Másolás

Vágólapra másolva

Tóth Gabi a szakításának bejelentése után egy nappal Pócs János fideszes képviselő Facebook-oldalán tűnt fel, méghozzá egy táncosa, a Fricska Táncegyüttesből ismert Papp Máté Bence társaságában – írja a 444. Egy quadon ülnek Pócs dinnyészetén, a képviselő posztja szerint az augusztus 9–11. között rendezett Kárpát-Haza Konferencia vendégei jártak a Gazda-Farmon.

Az énekes és a táncos a jászberényi konferencia során később is fotózkodott a képviselővel. A Szoljon.hu szerint a rendezvényen fellépett a Jászsági Hagyományőrző Egylet, Pénzes Tivadar tekerőlantos. valamint Papp Máté Bence és a kisFricskák.

Az énekesnő és férje, Krausz Gábor augusztus 9-én jelentették be, hogy kapcsolatuk véget ért. Az erről szóló bejegyzéseik szinte szóról szóra megegyeztek, annyi különbséggel, hogy Krausz a sajátjához hozzácsapott még egy gondolatot.

„Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet”

– írta.

A Blikk szerint a sztárséfet nagyon megviselte, hogy véget ér a házassága. Kollégája és barátja, Vomberg Frigyes azt mondta, hogy nagyon megsérült, de próbál felépülni az egészből.

„Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört”

– mondta a lapnak Vomberg.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!