Ha Youhuu egy ember lenne, már rács mögött ülne

2023. augusztus 4. – 22:16

Másolás

Vágólapra másolva

„Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minden idők legjobb vb-jét rendezzük meg. Látva, hogy mire képes a megelevenedett Youhuu, azt hiszem bátran versenybe szállhatunk a legszórakoztatóbb címért is”

– mondta Németh Balázs, a Budapest 2023 Nzrt. vezérigazgatója, amikor bemutatták Youhuút, és jómagam is szórakoztam már különböző középkorú részeg rokonokon lakodalmakon, de nem sejtettem, hogy az lesz az alapvető jellemzője az atlétikai vb kabalájának, hogy rettentően kellemetlenül viselkedik.

Youhuu ugyanis egy igazi csibész, pernahajder, lókötő, aki mint valami vírus, úgy tűnik fel sorban a magyar televíziózásban, illetve nyilvános eseményeken is, és ha lehet hinni a pénteki bemutatóján elhangzottaknak, mostantól a vb végéig Youhuu uralma alatt lesz az ország, ugyanis

„látványos, meglepetésekkel teli megnyitóval kezdünk, és a versenyek izgalmát kilenc napon át folyamatosan fokozzuk majd szórakoztató elemekkel, zenével, ismert előadók produkcióival, filmekkel, gegekkel, váratlan és humoros szituációkkal, amiben kulcsszerepe lesz a rackánknak is,”

mondta Németh.

Youhuu a bemutatón még csak szaltózott és vetődött, de a 444 írta meg, hogy a rosszcsont rackajuh már megjárta az ATV-t és a TV2 Mokkát is, az előbbiben sejhajon billentette a bemondót, aki csak szerette volna elmondani, hogy a hírhedt szomáliai futó nagyon lassan futott, az utóbbiban pedig a kanapén ramazurizva megpaskolta, ha jól látom, Rubint Réka fenekét egy kiadós ölelés után.

A műsor egyébként nem a vb-ről vagy a kabaláról szólt, hanem arról, hogy „a házasságban a nők elfelejtik önmagukat,” de bevallom, én is megfeledkeznék mindenről, ha hirtelen egy emberszabású rackajuh kezdene úgy viselkedni, mint AC/DC tribute bandatag a Harley-fesztivál negyedik napján.

Youhuu nemcsak a kereskedelmi televíziózásban alakított, elvileg neki kellett volna elvégeznie a kezdőrúgást a Puskás Akadémia-Újpest meccsen is, ahol már egy komplett jelenetet is eljátszottak, ahogy a kabala óriásit csintalankodik, majd le kell vezetni a pályáról.

Youhuu részvétele nélkül a meccs 3-3 lett, de a Felcsút vezetett két góllal is.


Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!