Tudja még követni? CÖF: A baloldal belesodorna a háborúba, kormány: És te készen állsz?

2023. június 21. – 14:18

Tudja még követni? CÖF: A baloldal belesodorna a háborúba, kormány: És te készen állsz?
Fotó: Huszti István / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Azután, hogy a héten már több újságban, köztük a Magyar Nemzetben is összefutott a toborzókampány a békepártival, az utcán is összejött egy másik, szintén kellőképpen ellentmondásos találkozás.

A CÖF új plakátkampánya és a Honvédelmi Minisztérium megbízásából a kormány megrendelésére készült hirdetés plakátokon, egymástól néhány méterre mond ellent egymásnak.

A vonattal arra elhaladó, a dolgukra igyekvő emberek hirtelen teljesen összezavarodhatnak: miután a kormány megkérdezi, hogy készen állnak-e a hadseregbe vonulásra, a CÖF gyorsan tisztázza, hogy ki is akarja háborúba sodorni Magyarországot. Ha véletlen túl gyorsan olvassuk a vonatról, akkor akár a CÖF kiegészítő kampányának is beillene a kormányzati hirdetés: A baloldal belesodorna minket a háborúba! És te készen állsz? Irány a hadsereg!

A kormányt aktívan támogató, és az annak üzeneteit harsogó Civil Összefogás Fórum-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány cége előző héten indított plakátkampányt. Az országot ellepték a „HÁBORÚPÁRTIAK” feliratú plakátok, amin Dobrev Klára, Márki-Zay Péter, Fekete-Győr András, Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc láthatóak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!