Virtuálisan ugyan, de már mutánsokra is lehet lövöldözni a lomb nélküli lombkoronasétánynál

2023. május 24. – 12:40

Másolás

Vágólapra másolva

Az elmúlt hónapok egyik legforróbb témája volt a lomb nélküli lombkoronasétány, amelyről éppen a napokban derült ki, hogy méterenként 644 ezer forintba került, és amelyhez olyan bizarr történetek kapcsolódnak, mint a helyi közmunkás levetetett röhögős szmájlija, az ügyről tudósító médiumok feljelentésével fenyegetőző polgármester vagy az oda vezető út váratlan lezárása.

A lombkoronasétányt május elején mi is megnéztük – mondjuk az más kérdés, hogy így sem sok mindenre derült fény –, de ha valaki nem akar több száz kilométert utazni Debrecen mellé, az most már az otthona kényelméből is megteheti ugyanezt, és közben még mutánsokra is lövöldözhet egy AK-47-es gépkarabéllyal (ami inkább AK-74, csak a modell alkotója rosszul nevezte el azt). A játék ide kattintva böngészőben is elérhető, de előre szólunk, hogy senki ne várjon tőle szemkápráztató grafikát, tükörsima animációkat és jól kitalált játékmenetet.

Azt mondjuk meg kell neki adni, hogy a nehézségi fokozatok a „Csak nézelődöm”-től a „Le kéne venni a röhögős fejet”-ig terjednek, de ezen kívül arról van szó, hogy valaki ráhúzta egy már létező kezdetleges, belső nézetes demóra a lombkoronasétány virtuális mását, amúgy az Átlátszó csinált ehhez az anyaghoz. Ez utóbbi amúgy váratlanul pontosan modellezi a két hónap alatt legendás státuszba emelkedő helyszínt. Arról nem is beszélve, hogy kifejezetten naprakész is, a földet ugyanis kenderes textúra borítja, utalva ezzel arra, hogy a témát szorosan követő Hadházy Ákos két napja arról posztolt, hogy lombkorona ugyan nincs, de cserébe kender nő a faépítmények körül.

Forrás: sztupy.hu/lombkorona/
Forrás: sztupy.hu/lombkorona/
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!