Orbán Viktor még nem járt a lánya bababoltjában, inkább az unokáival tollasozik

2023. május 11. – 05:30

Másolás

Vágólapra másolva

Egy éve nyitott Orbán Ráhel elit bababoltja a XII. kerületben, a zárt körű születésnapi partin Vasvári Vivien és Tóth Gabi is ott volt.

„Nyilván az első év egy vállalkozás életében az az egyik legnehezebb, hiszen igazából nem nagyon tudtuk, mit várjunk a vásárlóközönségtől, nem volt tapasztalatunk arra, hogy mire nyitottak, mi az, amit szeretnek. Abszolút a nulláról kezdtünk” – mondta a vállalkozásáról Orbán Ráhel, a miniszterelnök legidősebb lánya a Blikknek.

„Az édesapám még nem járt a boltban. Ellenben a nagyszüleim többször is megfordultak, illetve a család különböző tagjai. Majd talán egyszer ő is eljön. Ha időt szeretnék vele tölteni, akkor én se a munkahelyemre jönnék” – jegyezte meg Orbán Ráhel, hozzátéve:

„az édesapám mindig a támogatásáról biztosított egészen kicsi korom óta”.

A Blikk riportjából megtudhattuk azt is Orbán Ráheltől, hogy a miniszterelnök sok időt tölt az unokáival, a legutóbbi hétvégén például tollasoztak. „Nagyon sokat beszélgetünk, kártyázunk. (…) Szerencsés vagyok, mert élő kapcsolata van a kisgyerekeknek a nagyszüleikkel” – áradozott Orbán Ráhel.

Az Odut mi is teszteltük a nyitáskor, és arra jutottunk: influenszeranyák pasztellszínű csodavilágát nyitotta meg Orbán Ráhel a XII. kerületben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!