Boldog István átlépett az eseményhorizonton, és elindult egy olyan ismeretlen dimenzió felé, ahová mi már nem kísérhetjük el

2023. május 5. – 19:08

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtök este indult Boldog István a Facebookon egy eddigieknél is sokkal hosszabb utazásra, péntek estére pedig eljutott oda, ahonnan már nem biztos, hogy van visszaút, de bárkinek van tippje, hogy hol jár a volt képviselő, írjon nekünk!

Azzal indult az egész, hogy a szerdai tanártüntetés másnapján került a volt fideszes képviselő elé a kép, amin valaki egy olyan táblát tart fel, amire azt írták: „Legyetek bátorak!” A korrupcióval vádolt képviselő első lendületével lecsapott a dologra, és gondolkodás nélkül kitette azzal a gondolattal, hogy aki ilyet ír, az inkább ne tanítsa a gyermekeinket. Jöttek is a követői, hogy kommenteljenek: „Sötétek a diákok! Még helyesen írni sem tudnak!” és „Vissza az általános alsótagozatba írni tanúlni, nemitt üvöltözni!” szinten, ám egyetlen követője sem szólt Boldognak, hogy a plakáton klasszikust idéztek: a „Bátorak legyetek!” mémmé vált biztatást maga Mészáros Lőrinc mondta még 2020-ban.

Miután megírtuk, többen is elkezdték neki jelezni a poszt alatt, hogy nagyon úgy tűnik, épp most csinált magából és Mészáros Lőrincből is hülyét, ám Boldog Istvánnal nem lehet csak úgy kibabrálni: masszívan elkezdte eltüntetni a poszt alatti kommenteket.

Valószínűleg a mai napja keményen rámehetett a dologra, mert többször is ránézve napközben a posztra látszott, ahogy ezer fölé nő a kommentek száma, ám a látható kommentekből 10-20 volt. Ahogy ebben a pillanatban is 2 ezer kommentet mutat a poszt, de ha akad is olyan, ami Mészáros Lőrincre utalna, max 15 percig látható.

Arra gondoltam, talán egy nap után feladja a volt képviselő, és inkább törli az egész posztot, de ő ennél sokkal, de sokkal szebb utat választott. Valami furcsa, megmagyarázhatatlan ötlettől vezérelve úgy gondolt kimászni ebből a dologból, hogy egy péntek esti posztban azt írta ki:

🤡 Libsik írjatok még mert csak 100 ezer forintot kerestetek eddig nekem! 👍 Hajrá!

Tehát, próbáljuk meg értelmezni először ezt a posztot. Boldog István pénzt kap a kommentekért? Kitől? A Facebooktól? Vagy esetleg valamelyik párttól? Mi történik?

Elgondolkodott néhány kommentelő is, meg is kérdezték tőle, mégis mire gondol, ő pedig először azt írta:

„csak így tovább minden komment és reakció számít! Lesz ez még ma 200 ezer forint is! Köszönöm!👍😀”,

majd teljes extázisba esve kezdett válaszolgatni minden kommentelőnek, azt bizonygatva, hogy bizony pénzt kap, ha valaki ír neki, nem is kell csinálnia semmit, és jön a pénz. Sajnos azonban bárki kérdezi, hogyan csinálja, a válasz:

„Nem fogom itt elárulni. De minél több a hozzászólás annál többet keresek!”

Volt, aki rákérdezett, hogy akkor is kapja-e a pénzt a kommentekért, ha törli azokat, hiszen eltűnt úgy kétezer komment a posztja alól, de Boldogon nem lehet kifogni: azt válaszolta, hogy igen, mert nem törölte őket, csak elrejtette.

Itt tartunk egyelőre, reméljük, valamikor ki fog derülni, mi történik Kétpón. „Hát igen, tudjuk, hogy nagyon ért a könnyű pénzkereséshez” – írja egy kommentelő annak a képviselőnek a posztja alá, akinek épp folyamatban van a korrupciós ügye, amelyben hat év letöltendő börtönt, ötmilliós pénzbüntetést és 6,6 millió forint értékű vagyonelkobzást kér az ügyészség Boldogra. A vád szerint: előre lezsírozták a települések TOP-os pályázatait, ki csinálja a közbeszerzést, kiket kérnek fel, kik nyernek, kik a kivitelezők, és pénz is csorgott vissza pályázatnyertesektől Boldogékhoz.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!