Boldog István egy „legyetek bátorak” molinón röhög, de nem szóltak neki, hogy Mészáros Lőrinctől van az idézet

2023. május 4. – 23:03

Másolás

Vágólapra másolva

„Tegnap tüntettek a pedagógusok! Nagyon »bátorak« voltak! Ő inkább ne tanítsa a gyermekeinket”

– írta Boldog István egykori fideszes országgyűlési képviselő Facebook-bejegyzéséhez, amihez egy, a szerdai tüntetésen készült képet csatolt. A képen valaki egy olyan molinót fog, amin az áll, hogy „Legyetek bátorak!”. Boldog nyilván azon élcelődött, hogy egy pedagógus készítette a (direkt) helytelenül írt transzparenst, aki „inkább ne tanítsa a gyermekeinket”.

Érkeztek is a háborgó és gúnyos kommentek a korrupciós ügyekkel vádolt politikus bejegyzése alá: „Sötétek a diákok! Még helyesen írni sem tudnak!” és „Vissza az általános alsótagozatba írni tanúlni, nemitt üvöltözni!”.

Azonban arról senki nem szólt Boldognak, hogy a plakáton klasszikust idéztek, ráadásul majdnem pontosan: a „Bátorak legyetek!” biztatást maga Mészáros Lőrinc mondta még 2020-ban.

Mészáros néhány éve személyesen osztotta meg gondolatait a sikerről egyetemistákkal. A cikk végére motivációnak itt az eredeti mondat is, de ha többet szeretne tudni a sikerről, akkor ebben a cikkben talál még tanácsokat.

„Mert azt gondolom, mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy ő mire képes, és mit tud tenni. Valaki egyáltalán a bátortalansága miatt nem tud az életbe sikert elérni. Úgyhogy ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!