Különleges ajándékot adott Ryan Reynolds egy haldokló rajongójának

2023. április 24. – 19:13

Másolás

Vágólapra másolva

Különleges ajándékkal és személyes beszélgetéssel lepte meg rajongóját Ryan Reynolds, a Deadpool-filmek sztárja azt követően, hogy csapata, a színésztársával, Rob McElhenney-vel 2020-ban megvásárolt Wrexham megnyerte az angol ötödosztályú bajnokságot. Az addig súlyos pénzügyi gondokkal küzdő csapatot a megszűnés fenyegette, ám a két színész döntése új fordulatot adott történetének, amelyet a Welcome to Wrexham című dokusorozatban mutattak be, mi pedig ebben a cikkben írtunk róla.

A 45 éves Jay Fearnél januárban gyógyíthatatlan vakbélrákot diagnosztizáltak, és az volt a kívánsága, hogy találkozhasson Reynoldsszal, aki nemcsak húsz percen át beszélgetett vele, miután mindketten megnézték élőben a győztes mérkőzést, de nekiajándékozta a Deadpool második részében használt kesztyűjét. A meglepetés ezzel még nem ért véget, hiszen Fear családjával együtt a film harmadik epizódjának forgatására, Londonba látogathat.

A férfi a beszélgetést követően azt mondta, feledhetetlen élmény volt számára a találkozás, de kíváncsi, hogy mindez ugyanígy igaz lenne-e akkor is, ha szerepet cserélnének a színésszel. Később a BBC 5 reggeli műsorában úgy fogalmazott: „Mindig azt mondják, hogy soha ne találkozz a bálványoddal, és ez a srác határozottan kivétel.” Reynolds a beszélgetést követően kivételes embernek nevezte rajongóját, családját pedig csodálatosnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!