És akkor útnak indult a politikusférfiak locsolócsapata

2023. április 10. – 13:21

Másolás

Vágólapra másolva

Megvoltak a keresztes húsvéti köszöntések, letudták a sonkáról és kalácsról készült képeket is, nem maradt más hátra, minthogy a magyar politikusok a locsolkodásról posztoljanak.

Jakab Péter stratégiája: a küszöböt épp csak átlépve, már az ajtóban letámadni a lányokat és asszonyokat, hogy esélyük se legyen menekülni az első blikkre levendulás kölnijétől.

Forrás: Jakab Péter Facebook
Forrás: Jakab Péter Facebook

Volt, aki locsolkodós célcsoportot is kijelölt magának: Tállai András például kifejezetten a matyó lányokra hajtott idén húsvétkor. A pénzügyi államtitkár el is ment utánuk egészen Mezőkövesdig, hogy nehogy elhervadjanak.

De nem mindenki elégedett meg csak a nők locsolásával: Bányai Gábor előbb nagy hangsúlyt fektetett a női nyakakra és fejbúbokra, majd figyelme végül egy ölbe kapott fekete kutyán állapodott meg, aki a kissé elmosódott fotó alapján annyira azért nem örült a fideszes országgyűlési képviselő közeledésének.

Volt, akit a háborús retorika ihletett meg: Novák Előd három fiát hadra fogva, nyuszis kosárkákkal indult harcba. A Mi Hazánk-os képviselő – teljes joggal megérdemelten – kapott is egy lájkot feleségétől, Dúró Dórától.

Forrás: Novák Előd Facebook
Forrás: Novák Előd Facebook

Varga Mihály is családostul támadta le a lányokat és asszonyokat. A pénzügyminiszter valamiért úgy gondolta, egy sárga színű növénypermetező a legideálisabb ehhez a művelethez.

Forrás: Varga Mihály Facebook
Forrás: Varga Mihály Facebook

De nem mindenki indult neki a nagy öntözős útnak. Például Orbán Viktor legközelebbi munkatársa, Nagy János sem akart hétfőn elhervadni, ezért úgy döntött, ő inkább a macskájával együtt várja a locsolókat. Az nem derült ki a posztjából, hogy tojással és csokival is készült-e nekik.

Forrás: Nagy János Facebook
Forrás: Nagy János Facebook

És ha már hervadás. Bár Szentkirályi Alexandra egy hollókői jelenetről posztolt, nem vagyunk teljesen biztosak benne, hogy a kormányszóvivőt érte akár egyetlen vízcsepp is, mert mintha nagyon cselesen jóval a fél lábon vizet öntő öntő férfi mögött állt volna meg.

Forrás: Szentkirályi Alexandra Facebook
Forrás: Szentkirályi Alexandra Facebook
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!