Új dalban üzenget tovább Shakira Piquének, most arról énekelt, hogy annyira túl van rajta, hogy nagyon

2023. február 24. – 19:58

Másolás

Vágólapra másolva

Tavaly júniusban szakított a kolumbiai énekesnő, Shakira párjával, a focista Gerard Piquével. Az ok Piqué hűtlensége volt, a válás pedig láthatóan megviselte Shakirát: annyira, hogy több dalban is üzengetni kezdett utána Piquének. A legutóbbi dala, melyben „Twingóra cserélt Ferrariként” hivatkozik magára (Shakira ebben a képben a Ferrari) még sikert is hozott Piquének, akinek a válaszvideóját több mint 3 millió ember nézte meg a Twitteren.

Shakira láthatóan azonban továbbra sem hagyja szó nélkül a szakítást, olyannyira nem, hogy most egy másik kolumbiai énekesnővel, Karol G-vel daloltak közösen az exeiknek üzengetve. A tűz és jég gyengéd ellentétét bemutató két nő arról énekel, hogy bár exeik új nőkkel vannak együtt, az új nők bizonyára nem tudják, hogy mostani partnereik még mindig az exeik (azaz a két énekesnő) sztorijait nézik.

„Ez olyan, mintha sminkkel fednél el egy sebet, nem látod, de érzed”

– állítja Karol G a szövegben, később pedig arról érdeklődik exénél, hogy az miért „keresi az ő seggét”. Az énekesnők határozottan kijelentik azt is, ők nem versenyeznek férfiakért, illetve Shakira azt is bevallja, hogy Piquét látni az új nővel elsőre fájt neki, de már túltette magát exén. „Jobb lett az életem is, (...) én csak nevetek, nevetek”.

A dal később kitér arra is, hogy az énekesnők exei vélhetőleg – legalábbis szerintük – újra össze akarnak velük jönni, de ők ezen már túl vannak. A szakításukon való túllépésükről éneklő, szakításukon túllépő nők pedig a videóklip mondanivalója szerint annyira túl vannak az egészen, hogy ennek még egy popcornos férfi is örül.

(A mélyenszántó és sokadik Shakira-féle dalkölteményt a 444 vette észre, bontotta elemeire és dolgozta fel a költészet oltárán először)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!