Shakira és Piqué megegyezett a gyerekeik elhelyezéséről

2022. december 1. – 15:15

Másolás

Vágólapra másolva

Öt hónappal a szakítás után egyszerre jelent meg a barcelonai családjogi bíróságon Shakira és Gerard Piqué – írja az Europe Press. A lap forrásai szerint az eljárás, amelynek során megerősítették a különválásukról szóló megállapodást, alig több, mint 15 percig tartott, majd az énekesnő és a Barcelona volt hátvédje külön ajtókon keresztül távozott a bíróságról. A megállapodásról keveset tudni, annyi szivárgott csak ki, hogy Shakira a gyerekekkel együtt Miamiba költözik, Piqué pedig várhatóan havonta tíz napot láthatja majd Milant és Sashát, viszont a vakáció nagy részét vele tölthetik a fiúk, ezzel kompenzálva a gyerekekkel való napi kapcsolat eddigi hiányát.

Az Europe Press azt is írja, hogy a megállapodás tartalmaz egy olyan záradékot, ami megtiltja Piquének, hogy Miamiba költözzön, mert Shakira nem szeretné, ha a volt focista új élettársa a gyerekek közelében lakna. Piqué ügyvédje cáfolta az információt. „Mindketten gond nélkül láthatják majd a gyerekeket a leendő partnerükkel. Ez egy olyan információ, ami nem felel meg a valóságnak”.

Shakira távozik a barcelonai bíróságról, miután aláírta a gyermekei felügyeleti jogáról szóló megállapodást – Fotó: Quique García / EPA-EFE / MTI
Shakira távozik a barcelonai bíróságról, miután aláírta a gyermekei felügyeleti jogáról szóló megállapodást – Fotó: Quique García / EPA-EFE / MTI

A kolumbiai énekes a 2010-es futball-világbajnokság előtt nem sokkal találkozott Gerard Piquével, a spanyol válogatott és a Barcelona játékosával, és néhány hónappal később bejelentették, hogy egy párt alkotnak. Első gyerekük, Milan 2013-ban, a második, Sasha 2014-ben született. Tizenkét év együttlét után szakítottak, amit nyáron hoztak nyilvánosságra. Spanyol és katalán lapok szerint Piqué hűtlensége állt a kapcsolatuk megromlása mögött.

Shakira szeptemberben adott először interjút a szakítás óta, akkor az Elle-nek azt mondta, élete legnehezebb időszakát éli.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!