Elfogyott otthon a cukor? Ez az étterem egy kilót ad ajándékba minden 7000 forint feletti rendelésnél

2023. január 10. – 21:51

Másolás

Vágólapra másolva

Azt mindig is tudtuk, hogy az árstopok miatt kialakult áruhiány egy ponton egészen abszurd jeleneteket fog okozni Magyarországon, de egy dologra mi sem számítottunk: arra, hogy egy vendéglő a megrendeléseihez ajándékba egy kiló cukrot fog ajánlani.

Január nyolcadikán aztán eljött ez a nap is, a tompai Jimmy's vendéglő ugyanis Facebook-posztban jelentette be, hogy 6990 forint fölött mind a helyszínen fogyasztott, mind a kiszállított rendeléseknél 1 kiló kristálycukrot adnak ajándékba. Érvelésük szerint:

„Ugyebár mindannyian tapasztaljátok, hogy a világ, amiben élünk egyre több nehézséget görget elénk. Az emberiség eljutott odáig, hogy akár 1 kg kristálycukornak is tud örülni, hiszen napjainkban sok esetben gondot okoz egy ilyen alap háztartási terméket megvásárolni.

Már nemcsak a lottótalálathoz kell szerencse, hanem ahhoz is, hogy a boltban kristálycukrot találjunk!”

Ezt mi is tapasztaltuk, novemberben hosszú cikkben számoltunk be az egész országot sújtó kristálycukorhiányról. A jelenség azóta nem szűnt meg, és a kormány ugyan elvileg most már kétszeres tartalékolásra kényszeríti a boltokat, a termelés sajnos nem kétszereződött meg.

Erre lehet jó megoldás a Jimmy's vendéglő, ahol a helyszíni étkezés mellett házhoz szállítást is lehet kérni. Ha tehát fánksütés közben véletlenül elfogyna otthon a cukor, elég csak rendelni egy tejfölös-petrezselymes sertésszeletet és két pizzát, nemsokára meg is érkezik a cukor.

A szolgáltatással egy probléma van: az, hogy csak a szerb határ mellett található Tompán és közvetlen környékén elérhető, a 25 kilométerrel arrébb található Kiskunhalason és értelemszerűen az ország többi részén már nem. Így még az is előfordulhat, hogy a végén szacharinból kell sütni a fánkot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!