Saját zenekarát lépteti fel Demeter Szilárd a PIM-ben

2023. január 7. – 13:38

Saját zenekarát lépteti fel Demeter Szilárd a PIM-ben
A Loyal Apples' Club együttese – Forrás: Loyal Apples' Club Facebook-oldal

Másolás

Vágólapra másolva

Facebookon jött velünk szembe az a nem mindennapi esemény, miszerint Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalom Múzeum (röviden PIM) igazgatója saját zenekarával, a Loyal Apples’ Clubbal fellép január 13. pénteken a PIM színpadán.

A koncert apropója Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója. A bejegyzésben az együttes azt írja, hogy meggyőződésük, „hogy ha Petőfi ma élne, akkor rockzenész lenne”. A Loyal Apples’ Club – A szabadság idővándorai koncert repertoárjában olyan dalok szerepelnek, amik szerintük Petőfi örökségének szerves részét képezik, akár ő is írhatta volna. „Új köntöst kapnak többek között olyan ismert alkotások, mint a Keresem a szót, Ezüst eső, Az otthon az valami más és a Küszöbön túl. A feldolgozások mellett a legismertebb Loyal Apples' Club-dalok is felcsendülnek” – áll a banda posztjában.

És ha ez nem lenne elég, a „zenekar vendégelőadókkal és vokalistákkal kiegészülve nemcsak zenei élményben, de látványban is izgalmas utazásra hívja a közönséget”. Az est sztárvendégei között szerepel a NER-közeli kapcsolatai miatt (vagy például a hétmilliósnak tűnő Rolex karórája miatt is) sok támadást kapó exmegasztáros, Tóth Gabi énekesnő is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!