Navracsics Tibor jelentette be, hogy kórházba került Tóth Gabi

2022. szeptember 23. – 12:49

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Péntek délután a tapolcai Polgári Szalonban lett volna jelenése Tóth Gabinak, az énekesnő azonban váratlanul kórházba került, ezért elmarad az esemény – ezt nem az énekesnő sajtósa, hanem Navracsics Tibor területfejlesztésért és uniós forrásokért felelős miniszter jelentette be, aki a Polgári Szalon házigazdájaként beszélgetett volna vele.

„Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki” – írta a miniszter a Facebook-oldalán.

Azt nem részletezte, hogy miért került kórházba, és egyelőre az énekesnő oldalán sincs róla tájékoztatás, a Navracsics bejegyzése alatti kommentben viszont az énekesnő férje, Krausz Gábor azt írta:

„Hála Istennek nincs komoly probléma, nagyobb volt az ijedtség, csak egy kis pihenésre van szüksége, köszönjük a jókívánságokat.”

A tapolcai Tamási Áron Művelődési Központban péntek délután öt órakor beszélgetett volna Tóth Gabival az egykori miniszterelnök-helyettes, az új időpontról később adnak tájékoztatást.

Kerestük az énekesnő sajtósát, amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

Frissítés 2022.09.23. 14:10-kor:

Sajtósa ugyan még nem, az énekesnő azonban a 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban jelentkezett be a történtek után. Ezt írta: „Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy már sokkal jobban vagyok. Megterhelő volt számomra az elmúlt időszak, ezért a következő hónapokban vissza kell vennem a tempóból. Természetesen, a holnapi, szegedi koncert nem marad el, a közönség szeretete, a zene feltölti a lelkem, és számomra ez a legfontosabb. Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat, az aggódást .”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!