Már a FIFA is vizsgálja, hogy mit keresett Salt Bae a vb-győzelmet ünneplő argentin focisták között

2022. december 22. – 23:07

Már a FIFA is vizsgálja, hogy mit keresett Salt Bae a vb-győzelmet ünneplő argentin focisták között
Salt Bae Lionel Messivel szelfizik

Másolás

Vágólapra másolva

A FIFA is vizsgálja, hogyan jutott be a pályára Salt Bae mások társaságában a katari világbajnokság döntőjének végén, hogy az argentin válogatottal ünnepeljenek, írja a BBC. A sajátos sószórási technikájával ismertté vált török sztárszakács lőtt egy közös fotót Lionel Messivel, és a világbajnoki trófeát is megfogta, ami egyébként a FIFA szabályzata szerint tilos. A trófeát csak nagyon kevesen érinthetik meg, többek között korábbi vb-győztesek, FIFA-tisztviselők és államfők. A FIFA azt közölte, hogy a vizsgálat végén megteszik a megfelelő intézkedéseket.

A FIFA helyében először saját elnöküket, Gianni Infantinót kérdeznénk meg az incidensről, mivel sajtóhírek szerint jóban van Salt Bae-vel, a vb alatt meglátogatta a szakács katari éttermét. Erről egy elég kellemetlen videó is készült:

Szóval nem elképzelhetetlen, hogy a szakács a FIFA-elnökkel való barátságának köszönhetően jutott be a pályára, ami nem vetne túl jó fényt Infantinóra. Ráadásul Salt Bae nemcsak úgy beszökött az ünneplő játékosok közé, hanem hivatalos akkreditációs bilétával a nyakában mászkált a gyepen. Mindenestere kíváncsian várjuk, hogy mire jut a vizsgálat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!