Pumped Gabo a Magyar Tudományos Akadémián járt

2022. december 9. – 13:59

Másolás

Vágólapra másolva

Régen ilyenekkel poénkodtam – kezdi Instagram-posztját Pumped Gabo, akit a Magyar Tudományos Akadémia hívott meg egy fenntarthatósági témában rendezett verseny népszerűsítésére.

Az influenszer rendszeresen felszólal környezetvédelmi témákban, így talán nem véletlen, hogy őt választották a verseny népszerűsítésére. Januárban Pumped Gabo is részt vett egy a Fertő tavi szállodaépítés ellen tiltakozó soproni eseményen. Most Gabo azt írta: nagyon örül, hogy sokakat érdekel és foglalkoztat a környezetvédelem.

Gabót egyébként egy ebédre hívták meg az MTA-hoz, miután MTA főépítésze körbe is vezette őt az Akadémia területén, illetve tetőterén, de beszélgettek is, végül pedig arra jutottak, hogy

„fogunk még találkozni, egy szebb jövő érdekében”.

A posztját azzal zárta az influenszer, hogy szerinte rengeteg okos ember van az országban, akik szeretnének tenni, és tesznek is valamit. „Ez csak együtt sikerülhet!” Így a jövőben elképzelhető, hogy Pumped Gaboval már nem csak a Balaton Soundon és bulikban, hanem az MTA-n is össze lehet futni. A 2023-as Sound fellépőinek listája pont a napokban jelent meg, ide most először Gabo is VIP-jegyeket kapott a fesztiváltól.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!