Armin van Buuren is jön jövőre a Balaton Soundra, ahova Pumped Gabo először kapott VIP-jegyeket

2022. december 8. – 14:51

Másolás

Vágólapra másolva

Bejelentették a jövő évi Balaton Sound fellépőinek listáját, a jövő nyári fesztiválon fellép Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Dimension, Don Diablo, Joel Corry, KSHMR, Kungs, az Ofenbach és a Vini Vici is. „A világ legjobbjait soroló DJ Mag Top 100 lista legelőkelőbb helyeiről is érkeznek fellépők a Soundra, amely 2023-ban június 28-tól július 1-ig tart” – közölte Filutás Anna, a fesztivál projektmenedzsere.

Az első nevek közt szerepel a trance gyökerekkel rendelkező Armin van Buuren, és szintén a legnépszerűbb DJ-k közé tartozik Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, KSHMR és a Vini Vici is. Eljön Zamárdiba Robert Etheridge, azaz Dimension, az egyik legkülönlegesebb brit elektronikus zenei előadó, akit a tánczene új hullámának különleges szereplőjeként emlegetnek, miután első kislemezét követően gyorsan nevet szerzett magának a drum&bass színtéren.

Hosszú kihagyás után indul turnéra és jön a Soundra is Hardwell, Hollandia és a világ egyik legnépszerűbb DJ-producere. Érkezik Joel Corry brit DJ, producer és televíziós személyiség, az MTV Being Joel Corry című digitális sorozatának sztárja, aki legnagyobb slágereit hozza el a Balatonra. Szintén elfogadta a Sound meghívását Kungs, a francia DJ és zenei producer, aki az ausztrál funk trió, a Cookin' on 3 Burners dalának feldolgozásával robbant be a köztudatba.

Fellép az Ofenbach, a Párizsból induló dance-pop duó, amelynek telt házas partik és nagy fesztiválfellépések jelzik útját. Jövőre a B my Lake is a Balaton Sound részeként jelentkezik, hamarosan bejelentik az underground stílusok, a techno, a tech-house vagy a minimál house fellépőit is.

Most először kapott VIP-jegyeket a fesztiválra Pumped Gabo, aki hét évvel ezelőtt vált híressé azután, hogy kollégáink videót készítettek róla, ahogyan a Balaton Soundon táncol. Pumped Gabo az Instagram-videójában meghatottan beszél a VIP-jegyekről:

A Telex idén is ott volt a Soundon, az őrült bulizásokról és nagy mondásokról nagyképes összeállításban számoltunk be.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!