Egy amerikai tévé csinált egy interjút a melegbárban lövöldöző férfi apjával, de mindenki jobban járt volna, ha nem teszi

2022. november 24. – 16:36

Másolás

Vágólapra másolva

Pár napja öten meghaltak és tizennyolcan megsérültek, amikor egy fiatal férfi lövöldözni kezdett egy coloradói melegbárban. Az elkövetőt még ott helyben civilek elkapták és megverték. A CBS8-as csatorna azóta megtalálta a fiú apját, és csinált vele egy elég súlyos interjút.

Mint kiderült, a férfi MMA-harcos volt, aztán pornózni kezdett, olyan remekművekben szerepelt, mint a My MILF Boss 8, az I Wanna Get Titty Fucked, vagy épp a Latina Slut Academy (a fordítástól most eltekintenénk). Volt methfüggő, és mormonnak vallja magát, de az egyház szerint már nem aktív tag a férfi.

A férfi évek óta nem látta a fiát, aki hat hónapja váratlanul felhívta őt, de gyorsan össze is vesztek a telefonban, és azóta sem beszéltek.

Az apa most elmesélte, mit érzett, amikor a fia ügyvédje felhívta, hogy lövöldözött egy klubban.

„És akkor így kiderült, hogy egy melegbár. Mondom, istenem, meleg? Megijedtem, baszki, meleg? És nem meleg, és mondom, fuhh.”

Erről a vonalról később sem tudott lejönni a férfi: „Nem tudom, mivel vádolják. Állítólag egy melegbár is az ügy része. Nem tudom, mi a francot keresett egy melegbárban”, majd amikor a riporter elmondja neki, hogy mi a vád (5 ember meggyilkolása stb), akkor azzal folytatja, hogy

„Oké, rendben, basszus, ezzel vádolják, örülök, hogy nem meleg”.

„Konzervatív republikánus vagyok, mi nem csinálunk meleg dolgokat”, mondja.

A férfi azt is hozzáteszi azért, hogy nincs elfogadható indok arra, amit a gyereke tett. „Nincs bocsánat arra, hogy embereket ölsz. Ez nem válasz”, mondja a férfi, aki sajnálatát fejezte ki az áldozatok családjainak.

Kiderül az is, hogy olyannyira nem volt jó a kapcsolata a fiával, hogy a hat hónappal ezelőtti telefonhívás előtt azt hitte, nem is él. A bírósági iratok szerint a lövöldöző férfi 2016-ban meg is változtatta a nevét azzal az indokkal, hogy megvédje magát és a jövőjét az apjától, és annak bűnözői múltjától. Ekkor az anyja felhívta az apát, és azt mondta, a fiú öngyilkos lett és meghalt. Kiderült az is az ügyvédi beadványokból, hogy a lövöldöző nembináris neműnek vallja magát, és semleges névmásokat használ a férfi/nő helyett.

Azt is elmondta, hogy a fiút gyerekkorában is dicsérte az erőszakos viselkedésért. „Mondtam neki, hogy ez működik. Gyors, és azonnali eredményt hoz”.

A csapongó interjú egy viszonylag hosszú változatát itt nézhetik meg angolul:

(Daily Beast, New York Post)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!