A DK már megint nagyon készül valamire, de nem árulja el, mire

2022. november 23. – 11:33

Másolás

Vágólapra másolva

A Demokratikus Koalíció megint nagyon készül valamire, legalábbis erre utalgatnak folyamatosan az elmúlt napokban az olyan posztokkal, mint „újra készülünk. Lesz mit nézni”, de még a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc is szűkszavúan jelentette be: „Lesz mit nézni december 2-án 18 órától”.

A Telex információi szerint a párt valamiféle videós vagy televíziós oldal beindítását tervezheti épp nagy erőkkel, de erre utal az a rövid videó is, amit újra meg újra megosztanak a párt emberei, és amiben magukat a TV2 propagandisztikus híradójával, a Tényekkel szembeállítva mutatják be, olyan szövegekkel, mint „nekik mások megalázása, nekünk értékek közvetítése”, meg „van, akinek a TV hazugság, nekünk az igazság!”

A párt egyelőre viszont nagyon titkolózik arról, vajon tényleg egy DK-TV érkezhet-e a műsorpalettára azon a bizonyos decemberi pénteken.

Meg is kerestük a pártot a kérdéseinkkel, miszerint valóban valamilyen videós vagy tévés oldal beindítását tervezik-e, és ha igen, milyen tartalommal, gyakorisággal, és azt milyen pénzből fedezik?

Minderre ennyit feleltek: „Először is köszönjük az érdeklődést, december 2-án mindent el fogunk mondani a készülő projekttel kapcsolatban, addig viszont a sajtó türelmét szeretnénk kérni. A részletekkel nemsokára jelentkezünk a DK Facebook-oldalán, addig is köszönjük a megértést!”

Így aztán még pár napig nem derül ki, mi ez a nagy készülődés Gyurcsányék portáján, lesz-e a tévében Gyurcsány Ferenc-főzőműsor vagy épp Kálmán Olga-interjúk. Pedig még az újpesti piacon ők maguk is kérdezgették az embereket, mit gondolnak, mire készül ennyire a párt? „Ők csak a jóra”, „hát biztos lesz mit nézni, mert naponta legalább kétszáz meglepi van”, jöttek a válaszok.

Legutóbb nyáron készült hetekig a DK nagyon valamire, egészen olyan nagy ígéretekkel, miszerint „ami most jön, azt ez a kormány nem éli túl”, és „fájdalmas lesz. Nem kicsit, nagyon. Becsukódnak az ajtók. Ezért lesz vége Orbánék uralmának is”, aztán kiderült, árnyékkormányt alakítanak, amivel Orbán Viktort akarják megbuktatni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!