Pár szőrös pamacs ellopta a show-t Vilmostól és Harrytől Windsorban

2022. szeptember 13. – 13:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hiába hosszú ideje nem jelent meg a nyilvánosság előtt a brit királyi család mesés négyese, Vilmos és Harry herceg a feleségeikkel, és hiába foglalkoztatja élénken az udvar rajonóit, hogy vajon kibékülnek-e egymással, a II. Erzsébet királynő tiszteletére tett windsori gyászsétájuk elől mégis egy kis szőrös pamacs terelte el a résztvevők figyelmét. Miközben a talpig feketébe öltözött Vilmos herceg és Katalin hercegné, valamint Harry herceg és felesége, Meghan fogadta a királyi család rajongóinak részvétnyilvánításait, egy pici, játékos, szürke kutya tűnt fel a BBC felvételein, ahogy éppen kétségbeesetten próbál elszabadulni a gazdájától.

Sikerült is neki, átszaladt a kordon másik oldalára, és egészen addig ott szaglászott, amíg a királyi család tagjai be nem szálltak autóikba, és el nem mentek a helyszínről. Utána a testőrszolgálat egyik tagja visszavitte a kíváncsi pamacsot a gazdájához.

A tudósításról készült videó természetesen felkerült a TikTokra, ahol két nap alatt 114 ezer megtekintést ért el, és olyan kommenteket kapott, hogy a királynő biztosan nagyon örült volna, ha látta volna a jelenetet, hiszen imádta a kutyákat.

De nem a szürke pamacs volt az egyetlen, aki elcsent egy kis figyelmet a hercegektől, szélsebesen terjed a YouTube-on is az a videó, amelyen Harry le is guggol egy kíváncsi szaglászhoz, Vilmos pedig egy Luna nevű kétéves agárt áll le megsimogatni. A kommentelők természetesen itt is majd' elolvadnak a cukiságbombától.

A királynő temetését számos érdekesség övezi, például ólomkoporsóban temetik el, hogy miért, arról ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Ahogy azt megírtuk, II. Erzsébet királynő halála után András yorki herceghez és volt feleségéhez kerülnek a corgijai. András és Sarah Ferguson 1996-ban váltak el, de azóta is a windsori királyi birtokon élnek. A hercegné (aki válása után is megtarthatta címét) a királynőhöz hasonlóan nagyon szereti az állatokat, többször is együtt sétáltattak kutyát a windsori birtokon.

A királynőnek négy kutyája volt: két corgi (Muick és Sandy), egy dorgi (Candy) és egy cocker spániel (Lissy). Azt egyelőre nem tudni, hogy Candy és Lissy kihez kerülnek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!