Fideszes emailcímről pattant vissza a Tóth Gabi sajtósának küldött levél

2022. augusztus 11. – 08:46

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nem várt helyről, egy ismert fideszes emailcímről pattant vissza a Hvg.hu levele, amit eredetileg Tóth Gabi sajtósának küldtek szerdán, és amiben arra voltak kíváncsiak, hogy a Szerencsejáték Zrt. mennyivel támogatta az énekes erdélyi turnéjáról készült koncertfilmet – írja a Hvg.hu.

A Hír TV július 24-én mutatta be Tóth Gabi erdélyi koncertfilmjét, amelynek végén feltüntették a támogatókat is, köztük az állami Szerencsejáték Zrt.-t, a támogatás összegét azonban nem hozták nyilvánosságra. Ennek kiderítése érdekében a Hvg.hu a sajtó számára kapcsolattartásra megadott emailcímre, a sajto@tothgabi.hu-ra küldött megkeresést.

Néhány órával később a levél kézbesíthetetlenségéről szóló hibaüzenetet kaptak. Eszerint a levelet a sajto@tothgabi.hu-ról átirányították a haffner.adrienn@fidesz.hu-ra, ahonnan aztán visszapattant.

Ez már csak azért is meglepő, mivel Tóth Gabi hivatalos oldalán semmi nyoma, hogy közvetlen köze lenne Haffner Adriennhez vagy a Fideszhez.

Haffner Adrienn neve és emailcíme már korábban is felbukkant itt-ott. Például ez az emailcím van megadva a cégbíróságon hivatalos kapcsolattartásra az Entertainment & More Kft.-nél, amelynek fő tevékenysége film-, videó- és televízióműsor-gyártás. Haffner neve tavaly feltűnt a Magyar Turisztikai Ügynökség kifizetési listáján is.

A koncertfilm támogatásával kapcsolatban a Hvg.hu kereste a Szerencsejáték Zrt.-t és a szponzorpénzeket osztó leányvállalatát, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.-t is, de egyelőre egyik helyről sem kaptak választ.

Tóth Gabi tizenhat éves kora óta a magyar kereskedelmi és bulvármédia középpontjában áll, az elmúlt években pedig egyre több NER-közeli produkcióban kap szerepet. A róla szóló portrénkban arra kerestük a választ, hogy miért alakult ki ez a helyzet, mi állhat a háttérben, és vajon ő dörgölőzik a NER-hez, vagy pont fordítva.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!