Jobbik 2022 = valóságshow

2022. augusztus 10. – 14:55

Másolás

Vágólapra másolva

Őrületesen zajlik az élet a Jobbikban manapság. Na, nem a pártépítkezés, az elveszített szavazóbázis visszaszerzése vagy épp a kihűlt kapcsolatok újbóli felmelegítése, inkább az ármánykodás, a civakodás és a viszálykodás.

Mindezt pedig a választópolgárok is az első sorból nézhetik végig. Nem is mutatja meg jobban a Jobbik jelenlegi valóságát, azt, hogy az egykor kormányváltó erővel rendelkező párt hogy néz ki 2022-ben, mint az alábbi videó, amin

kamera előtt csetepatézik a Jobbik alelnöke, Potocskáné Kőrös Anita és Jakab Péter asszisztense, Molnár Enikő.

Az öt perces videóban a két ember, vagy ahogy Molnár mondja, „jobbikos a jobbikos között” egy ideig azon nem tud megegyezni, hogy Potocskáné miért használta a Jobbik-frakció kocsiját, ha egyszer nem országgyűlési képviselő (nem derül ki), majd Molnár azt akarta tudni, hogy „ki szivárogtatta ki” azt a kormánymédiának, hogy ellene a pártban etikai eljárást kezdeményeztek (nem derül ki).

Szaladjon ki gyorsan a konyhába egy popcornért, majd tekintse meg ezt a kordokumentumot, ami egyszer talán eltántorító példa lehet a többi pártnak, hogyan nem ildomos nyilvánosan intézniük a belső konfliktusaikat.

A felvételt maga Molnár készítette, a Jobbik pedig közleményben reagált rá, amit a nyomatékosság kedvéért kétszer is elküldtek. Ezekben azt írták, „Jakab Péter tanácsadója, Molnár Enikő leutazott Miskolcra azzal a céllal, hogy vélhetőleg megzavarja a katakárosultaknak rendezett jobbikos tanácsadást. Nem tudjuk, hogy hol volt a rendkívüli parlamenti ülésről is távolmaradó főnöke, de ha hazai pályán, Miskolcon csak annyira futja, hogy a milliós fizetésre vágyakozó tanácsadóját hajtja ki balhézni a nép pártján, akkor nem sok jóra számíthatnak a megvezetett ellenzéki szavazók”.

Az elmúlt hetekben eléggé forró a hangulat a Jobbikban: Jakab Péter az elnöki székből és a frakció éléről is távozott, nyíltan támadta a párt új vezetését, majd látványosan elkezdte építeni a Nép Pártján elnevezésű valamit, amiről azt mondja, az nem párt, hanem „a legfontosabb ellenzéki küldetés, ami elvezet a kormányváltáshoz és egy jobb Magyarország megteremtéséhez”. Minderről itt írtunk bővebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!