Az egyik brit mozilánc a kánikula miatt ingyenjegyeket ad a vöröshajúaknak

2022. július 16. – 20:10

Másolás

Vágólapra másolva

Angliában annyira meleg lesz a jövő héten, hogy a brit Showcase-moziláncnál kitalálták, hogy ingyen belépőjegyeket adnak vörös hajúaknak – írja az Indy100.

Hétfőn és kedden az országban akár negyven fokot is lehet majd mérni. Nagy-Britanniában ez meglehetősen szokatlan, de a kánikulát egész Európában lehet érezni: aszály, kiszáradt tavak, és az egész kontinensen pusztító erdőtüzek.

Az emberek persze hajlamosak nem betartani az ilyenkor szükséges előírásokat, például hogy használjanak naptejet vagy ne tartózkodjanak a tűző napon. Mivel Nagy-Britanniában nem annyira gyakori, hogy a hőség miatt hűvös helyre kell menekülni, a Showcase-mozilánc kitalálta, hogy az „SPF for Redheads” elnevezésű akciójában hétfőn és kedden, a hőhullám tetőzésén a leégésre különösen hajlamos vörös hajú (és általában fehér bőrű) embereket ingyen látja vendégül a vetítésein.

A részleteket nem lehet ismerni egy darab tweet kivételével, de kíváncsiak vagyunk, hogy ebből lesz-e trend a kontinensen, ahol most éppen eszement hőhullámok vannak több országban is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!