Nemcsak Orbán nadrágja híres, de a finn miniszterelnöké is úton van a világhír felé

2022. július 10. – 13:56

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Itt a nyár, meleg van, javában bömböl a zene a fesztiválokon (többről mi is írtunk) – de nemcsak itthon, hanem más országokban is. Például Finnországban, ahol a hétvégén tartják, tartották az évente megrendezett Ruisrock Fesztivált. A rockfesztiválra idén is jó sokan elmentek, köztük Finnország miniszterelnöke, Sanna Marin is, a róla készült fénykép pedig futótűzként terjed a Facebookon.

A fesztivál által közzétett képeken általában maximum néhány száz lájk, pár tucat komment és megosztás van (vagy annyi se), de Marin fekete-fehér, bőrdzsekis-rövidnadrágos képét a cikk írásakor több mint 15 ezren lájkolták, valamint kapott több mint 800 kommentet és 2200 megosztást.

A kommentek között van minden, amire egy ilyen posztnál számítani lehet: politizálás, hétköznapi szexizmus, jókívánságok, apróbb összeveszések. Sok olyan hozzászólás van, ami már most több reakciót kapott, mint a fesztivál legtöbb bejegyzése.

Ha esetleg további kormányfői nadrágos tartalomra vágyik, olvassa el szakértő bevonásával készült cikkünket Orbán Viktor híres ruhadarabjáról.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!