Adományt kezdtek gyűjteni Amber Heardnek, hogy ki tudja fizetni Deppet. Aztán kiderült, hogy kamu az egész

2022. június 6. – 16:07

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nem sokkal a Johnny Depp győzelmével zárult Depp–Heard-gigaper után egy Kimberly Moore nevű ismeretlen adománygyűjtő kampányt indított Heardnek, írja a TMZ. A cél egymillió dollár volt, az ismeretlen azt állította, hogy az összegyűjtött pénzzel a színésznőnek segítene kifizetni a megítélt 8,35 millió dolláros kártérítést.

Moore azt állította, hogy egyeztetett Heard jogi csapatával, a színésznő pedig közvetlenül hozzájut majd a pénzhez. A GoFundMe-n indított akció leírásában az áll, hogy „A per egy szégyen volt. Hiszek Ambernek, és a közösségi média megvédte a bántalmazót. Az ítélet összege nagyobb, mint a vagyona. Szomorú, hogy Depp megúszta a bántalmazást. Az ítélet a bántalmazás folytatása. Ha tud, kérem, segítsen”.

A GoFundMe egyik szóvivője azonban azt nyilatkozta, hogy az oldalról gyorsan kiszűrték, hogy kamu, még azelőtt, hogy nagyobb mennyiségű pénz érkezett volna rá. Megállapították azt is, hogy nem Amber, és nem is az ő jogi csapata készítette az oldalt,

úgyhogy le is szedte azt a GoFundMe.

Az adománygyűjtő oldal továbbra is igyekszik kiszűrni a hamis oldalakat, tették hozzá.

Heard ügyvédje egyébként korábban azt mondta, a színésznőnek nincs elég pénze kifizetni a bő 8 millió dolláros ítéletet.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!