James Hetfield felhívta a Metallica-koncerten szülő anyát

2022. május 12. – 13:24

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

James Hetfield, a Metallica frontembere telefonon gratulált annak az anyának, aki a szombati koncerten megszülte fiát, írja a Billboard.

Joice M. Figueiró 39 hetes terhesen ült be május hetedikén a Metallica brazíliai koncertjére, és amint lementek az előzenekarok, és a Metallica játszani kezdett, elindultak a fájásai. Figueiró állítása szerint a kis Luán 23:45-kor, az Enter Sandman alatt született meg.

Figueirót most felhívta személyesen James Hetfield is, a nő pedig az Instagramjára posztolt erről egy pár másodpercet, amin az látható, hogy James bemutatkozik, az anyuka pedig a fejét fogja, hogy sírni fog.

Joice csak annyit mondott az Instagramon a beszélgetésről, hogy összesen hét percet beszélt Hetfielddel, a beszélgetést magát felvette, és hogy egyszerűen nincsenek szavai erre az egészre.

Joice és férje még 2019-ben vettek jegyet a brazíliai koncertre, és elvileg 2020 áprilisára szóltak, de kétszer is el kellett tolni a koronavírus-járvány miatt.

(Billboard)

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass