Három éve vett jegyet rá, most gyereket szült a Metallica brazíliai koncertjén

2022. május 11. – 11:08

Három éve vett jegyet rá, most gyereket szült a Metallica brazíliai koncertjén
Fotó: Instagram / Hospital e Maternidade Brígida

Másolás

Vágólapra másolva

39 hetes terhesen ült be május hetedikén a Metallica brazíliai koncertjére Joice M Figueiró, de onnan már gyerekkel a kezében jött ki – ugyanis ahogy az előzenekarok lementek, és a Metallica játszani kezdett, elindultak a fájásai. Három szám után a férje segítséget kért a személyzettől, és habár a mentők elindultak a nőért, végül a baba állítólag a helyszínen született meg és ugyancsak állítólag az Enter Sandman c. dal szólt alatta. A történet mindenesetre elég hihetetlen, pláne így, benne a gyermekimát is tartalmazó Enter Sandmennel, de azért még a Washington Post is írt róla.

A nő egy egészséges kisfiúnak adott életet, majd ezután a Maternidade Brígida Kórházba szállították őket. A lapnak az anyuka azt mondta, minden nagyon gyorsan történt. A történetet még a Metallica is megosztotta Instagram-sztoriban, és a kórház is gratulált a családnak. A szülők viccelődtek vele, hogy a babát James Ulrich-nak nevezték el (James Hetfield és Lars Ulrich kombinációjából), de valójában a Luan Figueiró nevet kapta.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass